ekran kartsız bir şekilde alıp black friday indirimlerinden iyi bir 3060 bulabilirsiniz aslında ama tabii ki bulabileceğinizin bir garantisi yok o yüzden siz bilirsiniz hocam3060lı sistem bakıyorum ama en uygunu bu şekilde bulabildim. beklemeli miyim bilmiyorum
ekran kartsız bir şekilde alıp black friday indirimlerinden iyi bir 3060 bulabilirsiniz aslında ama tabii ki bulabileceğinizin bir garantisi yok o yüzden siz bilirsiniz hocam
valla dediğim gibi şanssızım bulamam diyorsanız alın ama ben olsam şansımı denerdimhocam şanssızım o konuda bulamam büyük ihtimal. bu kasayı alaym mı yoksa bekleyim mi?
Palit kaliteli ve güzel marka 3060 modelinde de hiç sıkıntı çıktığını duymadım neden böyle dediniz ki?fiyatı abartılı da değil, bence alınır
ekran kartı başka marka olsa daha iyi olabilirdi
asus msi gibi markalar tercih etmek daha mantıklı geliyor bana hocam ama soğutması vb güzelse alınabilirPalit kaliteli ve güzel marka 3060 moleinde de hiç sıkıntı çıktığını duymadım neden böyle dediniz ki?
Bende bu markanın gainward olanı vardı serin çalışıyordu bayağı.asus msi gibi markalar tercih etmek daha mantıklı geliyor bana hocam ama soğutması vb güzelse alınabilir