Anlıyorum hocamKim dolandıracak seni ?
Bunu düşündüm alınır mı?Sistem çok kötü, leş. Ayrıca sonradan takacağın PSU'da iyi değil.
2. El derken, Sıfır alıyorum?Bence 4000 TL çok fazla 2. El sisteme göre.
İnternetten almaya bu kadar ön yargılı olmanız da garip. 3-4 senedir telefonlarımızı, bilgisayar parçalarımı internetten alıyorum (2 tane iPhone 11, 8000 liralık ekran kartı vs aldım). Satın aldığınız site bilindik olsun yeter. Bossbilişim, nevarsatopla, bixby gibi sitelere girmeyin bile, dolandırıcılar.
OlmazIstanbul dışı için kargo sıkıntısı olur mu bu tür sitelerin
Gamegaraj şuan için piyasada benzeri olmayan firma diyebilirim kargoda sorun yaşadım sırf araya bayram giriyor diye eski ürünü teslim almadan kargo teyidi sonrası aynı sistemin yenisini yolladılar daha teslim edilmedi fakat bu yaptıklarını birçok firma yapmaz.Anlıyorum hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bunu düşündüm alınır mı?
2. El derken, Sıfır alıyorum?
Gamegaraj güvenilir mi, Mecbur el ordan alabilirim belki, sistem önerir misiniz?
Bu nasıl
Alınır.Anlıyorum hocam
Bunu düşündüm alınır mı?
2. El derken, Sıfır alıyorum?
Gamegaraj güvenilir mi, Mecbur el ordan alabilirim belki, sistem önerir misiniz?
Bu nasıl
Peki teşekkürlerGamegaraj şuan için piyasada benzeri olmayan firma diyebilirim kargoda sorun yaşadım sırf araya bayram giriyor diye eski ürünü teslim almadan kargo teyidi sonrası aynı sistemin yenisini yolladılar daha teslim edilmedi fakat bu yaptıklarını birçok firma yapmaz.
Ram 8x2 Yapılarak Alınır Mantıklı Hocam.