Bu sistem alınır mı? (Hazır)

Bu sistem alınır mı?

• Evet

• Hayır

• Bilmem :d

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.
Bence 4000 TL çok fazla 2. El sisteme göre.
İnternetten almaya bu kadar ön yargılı olmanız da garip. 3-4 senedir telefonlarımızı, bilgisayar parçalarımı internetten alıyorum (2 tane iPhone 11, 8000 liralık ekran kartı vs aldım). Satın aldığınız site bilindik olsun yeter. Bossbilişim, nevarsatopla, bixby gibi sitelere girmeyin bile, dolandırıcılar.

Kim dolandıracak seni ?
Anlıyorum hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sistem çok kötü, leş. Ayrıca sonradan takacağın PSU'da iyi değil.
Bunu düşündüm alınır mı?

Bence 4000 TL çok fazla 2. El sisteme göre.
İnternetten almaya bu kadar ön yargılı olmanız da garip. 3-4 senedir telefonlarımızı, bilgisayar parçalarımı internetten alıyorum (2 tane iPhone 11, 8000 liralık ekran kartı vs aldım). Satın aldığınız site bilindik olsun yeter. Bossbilişim, nevarsatopla, bixby gibi sitelere girmeyin bile, dolandırıcılar.
2. El derken, Sıfır alıyorum?
Gamegaraj güvenilir mi, Mecbur el ordan alabilirim belki, sistem önerir misiniz?
Bu nasıl

Anlıyorum hocam

Bunu düşündüm alınır mı?

2. El derken, Sıfır alıyorum?
Gamegaraj güvenilir mi, Mecbur el ordan alabilirim belki, sistem önerir misiniz?
Bu nasıl
Gamegaraj şuan için piyasada benzeri olmayan firma diyebilirim kargoda sorun yaşadım sırf araya bayram giriyor diye eski ürünü teslim almadan kargo teyidi sonrası aynı sistemin yenisini yolladılar daha teslim edilmedi fakat bu yaptıklarını birçok firma yapmaz.

Gamegaraj şuan için piyasada benzeri olmayan firma diyebilirim kargoda sorun yaşadım sırf araya bayram giriyor diye eski ürünü teslim almadan kargo teyidi sonrası aynı sistemin yenisini yolladılar daha teslim edilmedi fakat bu yaptıklarını birçok firma yapmaz.
Peki teşekkürler

Eyv sağol

Bu alınır mı hocam
Ram 8x2 Yapılarak Alınır Mantıklı Hocam.
+Olarak sana tavsiyem bayramdan sonra sipariş vermen şuan vermen pek mantıklı değil bence hem tatil girecekler kargolarda sıkıntı çıkabilir bayramdan sonra verirsen daha rahat edersin (yaşadığım için söylüyorum :) )

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,975
Üyeler
185,009
Son üye
E2G5E
Geri