Bu Sistem Alınır mı??

Evet bende göremedim youtube dan felan bakıcam şimdi
Hocam eğer ki anakart içinde bütçeniz varsa msi b850 gaming Plus modelini öneririm gayet kaliteli bir model
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yanında wifi ile beraber geliyor

Hocam eğer ki kasa ve psu istiyorsan valor mesh 750w gold 80+ Plus alabilirsin 4.6k ya 3.8k lük psu ve kasa geliyor
Kasada çok emin olamıyorum iyice incelemem lazım çünkü işlemci iyi soğusun diye taktığım kule tipi fan normallerin üstünde bir büyüklüğe sahip dikkat etmek gerekiyor :D

Kasada çok emin olamıyorum iyice incelemem lazım çünkü işlemci iyi soğusun diye taktığım kule tipi fan normallerin üstünde bir büyüklüğe sahip dikkat etmek gerekiyor :D
Bakın hocam olmadı direkt kasa öneririz sorun yok

Hocam eğer ki anakart içinde bütçeniz varsa msi b850 gaming Plus modelini öneririm gayet kaliteli bir model
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yanında wifi ile beraber geliyor
Benim yazdığım anakartında wifi geliyor yanında ama sizin attığınız ile de bi karşılaştırıyım görünüşten de bir albenisi varmış :D

Benim yazdığım anakartında wifi geliyor yanında ama sizin attığınız ile de bi karşılaştırıyım görünüşten de bir albenisi varmış :D
Hazır o kadar para veriyorken b850 almak mantıklı am6 çıktığında işlemciyi 9700x felan yaparsınız kafanız rahat olur

İşlemci: Amd Ryzen 5 7500f

Ekran kartı: Asus Tuf 5070 12gb

Anakart: Asus Prime B840-Plus

Psu: Corsair 750W RMe Serisi RM750e 80+ Gold Tam Modüler ATX 3.0 GEN5 Güç Kaynağı

Ram: Corsair 16GB Vengeance RGB 6000MHz
Cl36 Ddr5 xmp/expo

Ssd: Kingston 1TB 6000/4000mb Okuma yazma Gen4 Nvme ssd

Kule tipi soğutucu: Thermalright Peerless Assassin 120 Black TL-C12B 120mm 6x6mm ısı borulu

Kasa: Tavsiyeye ihtiyacım Var tam karar veremedim

NOT: Dostlar böyle bi sistem kurmaya karar verdim teslerede felan baktım ama bişi göremedim sıkıntı çekermeyim darboğaz vs bir şey olur mu sizlerin yorumlarına ihtiyacım var yorumlarsanız sevinirim herkese iyi forumlar :))

hocam 5070 fiyatına 9070xt
kasa akvaryum isterseniz
anakart olarak

İşlemci: Amd Ryzen 5 7500f

Ekran kartı: Asus Tuf 5070 12gb

Anakart: Asus Prime B840-Plus

Psu: Corsair 750W RMe Serisi RM750e 80+ Gold Tam Modüler ATX 3.0 GEN5 Güç Kaynağı

Ram: Corsair 16GB Vengeance RGB 6000MHz
Cl36 Ddr5 xmp/expo

Ssd: Kingston 1TB 6000/4000mb Okuma yazma Gen4 Nvme ssd

Kule tipi soğutucu: Thermalright Peerless Assassin 120 Black TL-C12B 120mm 6x6mm ısı borulu

Kasa: Tavsiyeye ihtiyacım Var tam karar veremedim

NOT: Dostlar böyle bi sistem kurmaya karar verdim teslerede felan baktım ama bişi göremedim sıkıntı çekermeyim darboğaz vs bir şey olur mu sizlerin yorumlarına ihtiyacım var yorumlarsanız sevinirim herkese iyi forumlar :))

Sistem çok başarılı dostum kesinlikle alınır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,559
Üyeler
174,395
Son üye
Myore
Geri