TalhaCeylann
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet bende göremedim youtube dan felan bakıcam şimdiPsu hakkında bir bilgisi yazıyor mu hocam baktımda göremedim
Evet bende göremedim youtube dan felan bakıcam şimdiPsu hakkında bir bilgisi yazıyor mu hocam baktımda göremedim
Hocam eğer ki anakart içinde bütçeniz varsa msi b850 gaming Plus modelini öneririm gayet kaliteli bir modelEvet bende göremedim youtube dan felan bakıcam şimdi
Kasada çok emin olamıyorum iyice incelemem lazım çünkü işlemci iyi soğusun diye taktığım kule tipi fan normallerin üstünde bir büyüklüğe sahip dikkat etmek gerekiyorHocam eğer ki kasa ve psu istiyorsan valor mesh 750w gold 80+ Plus alabilirsin 4.6k ya 3.8k lük psu ve kasa geliyor
Bakın hocam olmadı direkt kasa öneririz sorun yokKasada çok emin olamıyorum iyice incelemem lazım çünkü işlemci iyi soğusun diye taktığım kule tipi fan normallerin üstünde bir büyüklüğe sahip dikkat etmek gerekiyor![]()
Benim yazdığım anakartında wifi geliyor yanında ama sizin attığınız ile de bi karşılaştırıyım görünüşten de bir albenisi varmışHocam eğer ki anakart içinde bütçeniz varsa msi b850 gaming Plus modelini öneririm gayet kaliteli bir model
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yanında wifi ile beraber geliyor
Hazır o kadar para veriyorken b850 almak mantıklı am6 çıktığında işlemciyi 9700x felan yaparsınız kafanız rahat olurBenim yazdığım anakartında wifi geliyor yanında ama sizin attığınız ile de bi karşılaştırıyım görünüşten de bir albenisi varmış![]()
Evet o açıdan mantıklı geldi gerçektenHazır o kadar para veriyorken b850 almak mantıklı am6 çıktığında işlemciyi 9700x felan yaparsınız kafanız rahat olur
Önemli değil hocam güle güle kullanınEvet o açıdan mantıklı geldi gerçektenteşekkürler dikkate alıyorum
hocam 5070 fiyatına 9070xtİşlemci: Amd Ryzen 5 7500f
Ekran kartı: Asus Tuf 5070 12gb
Anakart: Asus Prime B840-Plus
Psu: Corsair 750W RMe Serisi RM750e 80+ Gold Tam Modüler ATX 3.0 GEN5 Güç Kaynağı
Ram: Corsair 16GB Vengeance RGB 6000MHz
Cl36 Ddr5 xmp/expo
Ssd: Kingston 1TB 6000/4000mb Okuma yazma Gen4 Nvme ssd
Kule tipi soğutucu: Thermalright Peerless Assassin 120 Black TL-C12B 120mm 6x6mm ısı borulu
Kasa: Tavsiyeye ihtiyacım Var tam karar veremedim
NOT: Dostlar böyle bi sistem kurmaya karar verdim teslerede felan baktım ama bişi göremedim sıkıntı çekermeyim darboğaz vs bir şey olur mu sizlerin yorumlarına ihtiyacım var yorumlarsanız sevinirim herkese iyi forumlar)
rm850e varPsu hakkında bir bilgisi yazıyor mu hocam baktımda göremedim
rm850eEvet bende göremedim youtube dan felan bakıcam şimdi
Hocam eminsin dimi birde gold muydu bronze murm850e var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
rm850e
GoldHocam eminsin dimi birde gold muydu bronze mu
Sistem çok başarılı dostum kesinlikle alınırİşlemci: Amd Ryzen 5 7500f
Ekran kartı: Asus Tuf 5070 12gb
Anakart: Asus Prime B840-Plus
Psu: Corsair 750W RMe Serisi RM750e 80+ Gold Tam Modüler ATX 3.0 GEN5 Güç Kaynağı
Ram: Corsair 16GB Vengeance RGB 6000MHz
Cl36 Ddr5 xmp/expo
Ssd: Kingston 1TB 6000/4000mb Okuma yazma Gen4 Nvme ssd
Kule tipi soğutucu: Thermalright Peerless Assassin 120 Black TL-C12B 120mm 6x6mm ısı borulu
Kasa: Tavsiyeye ihtiyacım Var tam karar veremedim
NOT: Dostlar böyle bi sistem kurmaya karar verdim teslerede felan baktım ama bişi göremedim sıkıntı çekermeyim darboğaz vs bir şey olur mu sizlerin yorumlarına ihtiyacım var yorumlarsanız sevinirim herkese iyi forumlar)