Yardım Bu Sistem Alınır mı?

yusuf544

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,065
SELAMÜN ALEYKÜM
Normalde kendi sistemim var fakat arkadaş kendi sistemini satmayı düşünüyormuş eğer vazgeçmesse satmaktan sizce bu fiyata alınır mı?.
En azından kardeşimle valo oynarız birlikte 🙂 ama şöyle bir sıkıntı var odada priz 1 adet var oda benim sistem için kullanıyorum başka odadan uzatma kablosuyla anca olursa olur onada ailem izin verirse artık o yüzden en büyük soru işaretim bu priz konusu onun harici
Bildiğim özellikleri sitemin.

-msi ventus 4060 8gb
-i5 12400f
-ddr4 ram 16gb sanırım
-psu gamepower
-logitech superlight mouse biraz deformeli
-manyetik klavye
-asus monitör 1080 p (ekranında çizik var ama bir şey sürtme çiziği)

Fiyat : 26,500

Veya monitörü almayıp evdeki 2k çözünürlükteki monitör ile kullanabilirmiyim yoksa 1080p mi olur anca.

Son düzenleme:
SELAMÜN ALEYKÜM
Normalde kendi sistemim var fakat arkadaş kendi sistemini satmayı düşünüyormuş eğer vazgeçmesse satmaktan sizce bu fiyata alınır mı?.
En azından kardeşimle valo oynarız birlikte 🙂 ama şöyle bir sıkıntı var odada priz 1 adet var oda benim sistem için kullanıyorum başka odadan uzatma kablosuyla anca olursa olur onada ailem izin verirse artık o yüzden en büyük soru işaretim bu priz konusu onun harici
Bildiğim özellikleri sitemin.

-msi ventus 4060 8gb
-i5 12400f
-ddr4 ram 16gb sanırım
-psu gamepower
-logitech superlight mouse biraz deformeli
-manyetik klavye
-asus monitör 1080 p (ekranında çizik var ama bir şey sürtme çiziği)

Fiyat : 26,500

Veya monitörü almayıp evdeki 2k çözünürlükteki monitör ile kullanabilirmiyim yoksa 1080p mi olur anca.
Dostum sistemin tam özelliklerini yazarsan ona göre fiyat çıkaralım. Ayrıca odada tek priz var ise 3lü takıp iki sistemide bağlayabilirsin sorun olmaz. Benim odamdada 1 priz var 3lü takılı bir girişe modem bir girişe dolap diğer girişe uzatma kablosu takılı onada bilgisayarı takıyorum sorunsuz çalışıyor.

Dostum sistemin tam özelliklerini yazarsan ona göre fiyat çıkaralım. Ayrıca odada tek priz var ise 3lü takıp iki sistemide bağlayabilirsin sorun olmaz. Benim odamdada 1 priz var 3lü takılı bir girişe modem bir girişe dolap diğer girişe uzatma kablosu takılı onada bilgisayarı takıyorum sorunsuz çalışıyor.
Hocam odadaki 5 li uzatmaya zaten 4 ünü kullanıyorum kendi sistemim için oyüzden başka odadan uzatma kablosuyla çekmem lazım ama baya uzun olmalı.sistem özellikleride bunları biliyorum tam detaylıca almadım modellerini.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,793
Üyeler
203,967
Son üye
dekorkut
Geri