bu sistem alınır mı ?

evet hocam 4 k gta 5 500 fps gibi takıntılarım yok cs go valorant r6 cod vb oyunlar oynayacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam monitörü 75 hz lg monitör olarak seçtim 1 yıl sonra değiştirecem pc arıyorum
öncelikle sağlam bir 144hz monitör almanı öneririm hemen değiştirmen gerekmez uzun süre kullanırsın (ortalama 1500tl)
7500tl ile beklersen şuanda alabileceğinden daha iyi sistemler alabilirsin (şuanda 7500 tl fiyat bandında düzgün bir şey yok)

öncelikle sağlam bir 144hz monitör almanı öneririm hemen değiştirmen gerekmez uzun süre kullanırsın (ortalama 1500tl)
7500tl ile beklersen şuanda alabileceğinden daha iyi sistemler alabilirsin (şuanda 7500 TL fiyat bandında düzgün bir şey yok)
hocam dediğim gibi şuanlık 1 yıl idare etsin diye 75 hz monitör alacağım pc yi aldıktan 1 yıl sonrada 144 hz bir monitör

hocam dediğim gibi şuanlık 1 yıl idare etsin diye 75 hz monitör alacağım pc yi aldıktan 1 yıl sonrada 144 hz bir monitör
ben de diyorum ki şuan harcayacağınız para (atıyorum 1000tl) üzerine biraz daha koyup sizi çok daha uzun süre idare edecek bir şey almak daha mantıklı diyorsanız ki alacağım 75 hz şimdi size kalmış

ben de diyorum ki şuan harcayacağınız para (atıyorum 1000tl) üzerine biraz daha koyup sizi çok daha uzun süre idare edecek bir şey almak daha mantıklı diyorsanız ki alacağım 75 hz şimdi size kalmış
hocam öneriniz için sağolun türkiye standartlarında 9 k ya pek iyi sistemler yok 75 hz alsam hem beni 1 yıl idare eder hem de pc ye bütçem artar sağolun yine de

Geri