Neler Yeni

bu sistem alınır mı?

tair1.xd

80+
Hocam sadece meraktan soruyorum. 3070 sistem almak isteyen bir insan sizde kaç aylık maaşını vermeli. Ortalama bir maaş ile.
Burda en düşük 3070 sistem 18k falan yani en düşük maaş alan kişinin 6 ay çalışması lazım.
birde ekleme yapayım oyunları neredeyse max grafiklerde oynaya bileceğin bir sistem ala bilirsin 4 aya
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim monitör 144hz sistemde sizinkine benziyor imzadaki sistem ile rahat bir şekilde nova 2 den güzideye çıktım.
ozaman kullanışlı bir sistem diyorsunuz?

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,024
İsim
Emre Zengin
birde ekleme yapayım oyunları neredeyse max grafiklerde oynaya bileceğin bir sistem ala bilirsin 4 aya

Ben öğrenciyim hocam benim işimi görüyor mayıstan beri kullanıyorum. Klavye ile farem yaklaşık 10 yıllık. Ben böyle rank kastıysam siz çok rahat oynarsınız.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,521
İsim
Oğuz Oğuz

Anladım hocam bizde en düşük 3070Ti sistem 20k falan yani 7 aylık maaş yapıyor. Tabi herkes en düşük maaşı almıyor. Ama ben düşüğü baz alalım dedim.

tair1.xd

80+
Ben öğrenciyim hocam benim işimi görüyor mayıstan beri kullanıyorum. Klavye ile farem yaklaşık 10 yıllık. Ben böyle rank kastıysam o çok rahat oynar.
anladım yardımın için teşekkürler usta

Anladım hocam bizde en düşük 3070Ti sistem 20k falan yani 7 aylık maaş yapıyor. Tabi herkes en düşük maaşı almıyor. Ama ben düşüğü baz alalım dedim.
türkiyede pc fiyatları malum :/

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,024
İsim
Emre Zengin

e_mir

80+ Gold