- Konu Sahibi Konu Sahibi
kırık gelirse ya da miningte kullanılmış kart verirlerseYapma yaw
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kutuyu napacan? Merakdan soruyorum
kırık gelirse ya da miningte kullanılmış kart verirlerseYapma yaw
Kutuyu napacan? Merakdan soruyorum
dostum öyle bişey mümkün değilkırık gelirse ya da miningte kullanılmış kart verirlerse
Dostum ürün sadece kutusuz geliyor harici tam geliyor güvenlik etiketi çıkarılmamış ve fabrika cikisi ambalajlı bir sekilde sana geliyorkırık gelirse ya da miningte kullanılmış kart verirlerse
neden ki ? kutusuz gelirken kırılırsa?dostum öyle bişey mümkün değil
peki neden kutusuz satıyorlar iade ürünümü veriyorlarDostum ürün sadece kutusuz geliyor harici tam geliyor güvenlik etiketi çıkarılmamış ve fabrika cikisi ambalajlı bir sekilde sana geliyor
sistem toplu geliyor zaten kutulu parça olsa bile parçalar kutuda olmayacakneden ki ? kutusuz gelirken kırılırsa?
dalga mı geçiyosunuz ben artık anlamıyorum dediklerimi de dinlemiyosunuzneden ki ? kutusuz gelirken kırılırsa?
peki neden kutusuz satıyorlar iade ürünümü veriyorlar
Bulk Ürün: Tüm üretim aşamalarından geçmiş, ancak son ambalajı yapılmamış herhangi bir üründür. Bitmiş ürün: Son ambalajı da dahil olmak üzere tüm üretim aşamalarından geçmiş olan farmasötik üründür.neden ki ? kutusuz gelirken kırılırsa?
peki neden kutusuz satıyorlar iade ürünümü veriyorlar
ekran kartını teslim aldıktan sonra biz takmıyor muyduk nasıl kutuda olmayacaksistem toplu geliyor zaten kutulu parça olsa bile parçalar kutuda olmayacak
dalga mı geçiyosunuz ben artık anlamıyorum dediklerimi de dinlemiyosunuz
vatandaki sistem zaten mağazalara özel internetten satış yok vatan bilgisayara gidip elden alıyosunuzekran kartını teslim aldıktan sonra biz takmıyor muyduk nasıl kutuda olmayacak
Başka biseye sariyorlar Allah allahekran kartını teslim aldıktan sonra biz takmıyor muyduk nasıl kutuda olmayacak
reis peki msi mag forge kasa mı alayım yoksa corsaır aırflow 300d miBulk Ürün: Tüm üretim aşamalarından geçmiş, ancak son ambalajı yapılmamış herhangi bir üründür. Bitmiş ürün: Son ambalajı da dahil olmak üzere tüm üretim aşamalarından geçmiş olan farmasötik üründür.
(Google)
aaaa doğru pardon reis uğraştırdık senivatandaki sistem zaten mağazalara özel internetten satış yok vatan bilgisayara gidip elden alıyosunuz
MSI corsair fark etmez hangisi bütçe dostuysa onu al 2 Side güvenilir.reis peki msi mag forge kasa mı alayım yoksa corsaır aırflow 300d mi
aaaa doğru pardon reis uğraştırdık seni
Sakın alma reis O Süper sistem alınır diyen Reklam İçin actıkları yan hesap Kesinlikle alınmaz rezalet