Neler Yeni

Bu sistem bu haliyle alınır mı

docc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
mehmet
Hocam bence Suç sizin ben dediğiniz tarz insanlara denk gelince "Kb bakma hocam karıştırmışım iyi güzel sistem kaçmaz alın" diyiyorum çünkü hak ediyolar anlamayan adam O kazığı yemeyi hak ediyordur

Hz. Muhammed (S.A.V) Sözü⬇️

"Dünyadaki En büyük Savaş Cahil İle Yapılan Savaştır"
dostum herkes çok iyi bilmek zorunda değil sora sora öğreniyoruz

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
686
İsim
Mehmetcan İvrendi
dostum herkes çok iyi bilmek zorunda değil sora sora öğreniyoruz
Dostum Zaten Çok iyi bilmek Zorundasınız diye bir şey demedim adam diyorki 3 sayfadır söylüyorum anlatıyorum anlamıyor Ee bende baktım nerdeyse herkes alma diyor söylüyor sebebini sen Hayla diretiyorsun Yani Alma denmiş ve sebep Açıklanmışsa ve coğu kisi'de bunu onaylıyorsa bitmiştir zaten diretmenin ısrarla neden almıyayom demenin manası yok

docc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
mehmet
Dostum Zaten Çok iyi bilmek Zorundasınız diye bir şey demedim adam diyorki 3 sayfadır söylüyorum anlatıyorum anlamıyor Ee bende baktım nerdeyse herkes alma diyor söylüyor sebebini sen Hayla diretiyorsun Yani Alma denmiş ve sebep Açıklanmışsa ve coğu kisi'de bunu onaylıyorsa bitmiştir zaten diretmenin ısrarla neden almıyayom demenin manası yok
benign vokal kord lezyonlarını sabaha kadar 1000 kere anlatsam sitenin yüzde 99'u anlamaz bu siteyi cahil yapmıyor kanka haberin olsun
bu kadar uzamasının sebebi 2 kişinin apayrı düşünüyor olmasıydı çoğunluk felan yoktu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,608
Üyeler
163,347
Son üye
heydj22
Top Bottom