hocam şimdi forza horizon 4 demosunu indiriyorum diyelim kasmadı gerçek oyunda'da kasmaz dimi?en düşük ayarlarda 1080pde oynatır mı emin değilim çok fazla fps drop girebilir belki , 720p de oynatacağını düşünüyorum. Ama max fps 30,40 arası alırsın bu da senin oyundan zevk almanı zorlaştırır diye düşünüyorum. En kötü ihtimal internetin güzel ise oyunu satın al çünkü bayaa bi depolama alanı istiyor denersin 1,2 saat baktın zevk vermiyor oyunu iade edersin.
İnan bunun hakkında hiç bir bilgim yok daha önce bir oyunun demosunu deneyimleyipte satın almadım bilgisi olan bir arkadaş cevap verir umarım.hocam şimdi forza horizon 4 demosunu indiriyorum diyelim kasmadı gerçek oyunda'da kasmaz dimi?
1080p de 30 fps falan olur low ayarlarda 900p yada 720p de 60 fps oynarsınArkadaşlar merhaba steam yaz indirimlerinde forza horizon 4 65 TL ye düşmüş bende alıyım dedim ama kasar mı bilmiyorum sistemim i5 10.nesil 10210u ekran kartı ise mx230 ve 8gb ram var
hocam zaten benim monitör en fazla 900p veriyor 1080 veremiyor 1 ay sonra değiştiriceğim zaten monitörü bilgi verdiğiniz için teşekkürler1080p de 30 fps falan olur low ayarlarda 900p yada 720p de 60 fps oynarsın
hocam baya bi kasıyor demosunu oynadımda1080p de 30 fps falan olur low ayarlarda 900p yada 720p de 60 fps oynarsın
hocam bana steamden oyun önerebilir misiniz ama çok sistem isteyen oyunlar olmasın mesela ets2 nasıldır?hocam baya bi kasıyor demosunu oynadımda
o kadar kasmaması lazım şimdi internetten baktım bazılarında crash vermiş ama oynayan bir çok insan varhocam baya bi kasıyor demosunu oynadımda
hocam bilmiyorum bende neyse forzayı boşverin ets 2 kasar mı yoksa akıcı oynar mıyım?o kadar kasmaması lazım şimdi internetten baktım bazılarında crash vermiş ama oynayan bir çok insan var
alakası yok ben i5 4210u ve gt m840 ile 30fps oynamıştım30 fps falan oynarsın da oyun hakkındaki fikirlerim pek iç açıcı değil. 1-2 saatten fazla dayanamadım oynamaya.
1366x768 ile düşük orta ayarlarda 60fps sabit oynayabilirsin rahatça.Arkadaşlar merhaba steam yaz indirimlerinde forza horizon 4 65 TL ye düşmüş bende alıyım dedim ama kasar mı bilmiyorum sistemim i5 10.nesil 10210u ekran kartı ise mx230 ve 8gb ram var
düşükte 30 fps oynarsınArkadaşlar merhaba steam yaz indirimlerinde forza horizon 4 65 TL ye düşmüş bende alıyım dedim ama kasar mı bilmiyorum sistemim i5 10.nesil 10210u ekran kartı ise mx230 ve 8gb ram var