herşeyin altına gamepass yazmak sıkmadımı ?Gamepass al knk,forza horizon 5 de var
herşeyin altına gamepass yazmak sıkmadımı ?Gamepass al knk,forza horizon 5 de var
alınırForza Horizon 4 steamde 65 TL. Sizce alınır mı? Yoksa fiyatı ilerleyen zamanda daha da düşer mi? Bu fiyata değer mi?
En pahalısını al ben ilk çıktığında indirimsizken almıştım iyiki almışım hiç pisman değilimUltimate paket 100 lira ucuz gibi ne dersin hocam
ultimate alacağım şimdi zam filan yer ileride pişman olurum 40 tl para değilAlınır ben geçen sene 30₺'ye aldım hala zevkle oynuyorum, bedava fiyattı şuan 60₺ geçen senenin 30₺'si zaten.
evet hocam pişman olmaktansa standart versiyondan 40 tl daha fazla vermek mantıklı benceEn pahalısını al ben ilk çıktığında indirimsizken almıştım iyiki almışım hiç pisman değilim
Ben standart aldım, şuan 50.000.000 CR param ve değeri 200.000.000 CR olan arabalarim var ama standart aldığım için bazı arabaları alamıyorum sanırım, mesela BMW M5 G30 kasa ve birkaç araç daha kilitli satın alamıyorum, deluxe paket satın al diyor. Eğer imkanim olsaydi M5 G30 için 10.000.000 CR öderdim.ultimate alacağım şimdi zam filan yer ileride pişman olurum 40 TL para değil
Mesaj otomatik birleştirildi:
evet hocam pişman olmaktansa standart versiyondan 40 TL daha fazla vermek mantıklı bence
dediğim gibi sonra pişman olmamak için ultimate paket almak daha mantıklı geldi lego araçlar filanda merak ediyorum lego sevdiğim içinBen standart aldım, şuan 50.000.000 CR param ve değeri 200.000.000 CR olan arabalarim var ama standart aldığım için bazı arabaları alamıyorum sanırım, mesela BMW M5 G30 kasa ve birkaç araç daha kilitli satın alamıyorum, deluxe paket satın al diyor. Eğer imkanim olsaydi M5 G30 için 10.000.000 CR öderdim.
Ben olsam affetmezdimForza Horizon 4 steamde 65 TL. Sizce alınır mı? Yoksa fiyatı ilerleyen zamanda daha da düşer mi? Bu fiyata değer mi?
bence evet tonla araç lego dlcsi ve başka dlcler var 40 lira para değil bu zamanda bende ultimate alacağım40 TL fazla verip ultimate edition almak daha mı mantıklı?