BU SİSTEM İYİ Mİ YOKSA DİGER ALDIGIMI İPTAL Mİ EDİYİM

Gayet yerinde bir fiyat. Zaten elinize ulaşıp test yapınca anlıyacaksınız. iyi ki bunu almışım diyeceksiniz.
HOCAM HDMI KABLOSU SORUMU DA CEVAPLARSANIZ SEVINIRIM NORMAL BIR HDMI KABLOSU 144 HZ YENILEME HIZINI KALDIRIR MI BIRDE SECIMDEN SONRA BU FIYATLAR DÜŞER Mİ ACABA DEVLETE 2 .500 TL KDV ÖDEDIM İNSAF BE KDV %18 GENÇLER NASIL TOPLAYACAK BAKALIM BİLGİSAYARLARINI TEŞEKÜRLER

3060 ekran kartının 6750xt den daha iyi olduğunu savunan arkadaşları üyelik silmeye davet ediyorum.

Attığın kanal sahte incelemeler yayınlıyor. Bu kanal yalancı zaten. Daha çıkmayan kartların karşılaştırmalarını yapıyorlar. Ben seni üyeliğini silmeye davet ediyorum.

He ama haklısın 6750xt daha iyi. Ama attığın kanal şaibeli.

Bu yüzden üyelik silmeye davet etmeden önce birilerini düzgün kanallar at :D

Attığın kanal sahte incelemeler yayınlıyor. Bu kanal yalancı zaten. Daha çıkmayan kartların karşılaştırmalarını yapıyorlar. Ben seni üyeliğini silmeye davet ediyorum.

He ama haklısın 6750xt daha iyi. Ama attığın kanal şaibeli.

Bu yüzden üyelik silmeye davet etmeden önce birilerini düzgün kanallar at :D
Rica etsem video atarmısınız izlemek isterim teşekürler

Rica etsem video atarmısınız izlemek isterim teşekürler
1684071001645.png

Cevap için teşekürler bu ekran kartı beni ne kadar götürür acaba bilgilendirir iseniz sevinirim 🙂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cevap için teşekürler bu ekran kartı beni ne kadar götürür acaba bilgilendirir iseniz sevinirim 🙂
Benim ekran kartım MSI 6750 XT mech 2X

Benim ekran kartım MSI 6750 XT mech 2X
Yani yazılım desteği falan kaç yıl sürüyor biliyor musunuz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,515
Üyeler
183,847
Son üye
bexonway