Amanita
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
Ne için kullanacaksın bilgisayarıÇok sarmadı beni ROG ile benimkinin arasındaki fark ne ?
Ne için kullanacaksın bilgisayarıÇok sarmadı beni ROG ile benimkinin arasındaki fark ne ?
hocam şuanlık iyiyim arkadaşsızlığa alıştım herkese güvenemiyorum en ufak şeyde sırtımdan bıçaklanmalar giden hesaplar bn şarkı dinleyerek npc olmaktan mutluyum
İş, oyun Aylık kazancım bu sağlam bir şey istiyorum 10 sene götürsünNe için kullanacaksın bilgisayarı
Biskolata erkeğine dönüşsenehocam şuanlık iyiyim arkadaşsızlığa alıştım herkese güvenemiyorum en ufak şeyde sırtımdan bıçaklanmalar giden hesaplar bn şarkı dinleyerek npc olmaktan mutluyum
Neden bu ekran kartı ?Liquid Suprim X inde havası başka amatek tek toplamak her zaman daha mantıklı olucaktır ama uğraşır mı bilmem
giren girmiş.. mutlu davranmak zor yaBiskolata erkeğine dönüşsene![]()
Kanka konuya odaklanalım biraz uyumadan aliyimgiren girmiş.. mutlu davranmak zor ya
Alıntıyı görüntüle
şimdi alcanı söyleseneKanka konuya odaklanalım biraz uyumadan aliyim
bunu al geç ekran kartı rog istiyorsan ekran kartsız al rogu ayrı alırsınFull Asus yapamadım ancak full Msi yaptım SuprimX Liquid 4090 var![]()
Oyun Sistemi Toplama, Oyuna Göre Sistem Toplama | incehesap
Oyun sistemi toplama aracı ile dilediğin oyunu oynayabileceğin sistemini topla. En iyi bileşenlerle hazırlanmış hazır oyun sistemlerini keşfet!www.incehesap.com
Msi nin incehesap sitesinde ki en tepe kartı bu (msi sistem dizmeye çalıştım asus rog serisi ekran kartı yoktu) kendiliğinden sıvı soğutmaya sahipNeden bu ekran kartı ?
İşten kastın ne? Hangi çözünürlükte monitör alacaksın? Neden hepsini tek bir yerden alacaksın?İş, oyun Aylık kazancım bu sağlam bir şey istiyorum 10 sene götürsün
Uğraşmak istemiyorumİşten kastın ne? Hangi çözünürlükte monitör alacaksın? Neden hepsini tek bir yerden alacaksın?