ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
www.itopya.com
fena değil bence.ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
cevabınız için teşekürler değişebilceğim uyumsuzluk yapabilcek bir parça var mı acabafena değil bence.
Fena değil.ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
Güzel gibi ama iyice araştırıp öyle alın.ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
İtopyanın uyumsuz parçalardan sistem yapacağını sanmam.cevabınız için teşekürler değişebilceğim uyumsuzluk yapabilcek bir parça var mı acaba
psu için pek olumlu konuşulmuyor ama sistem genel olarak iyi. bir süre sonra psu değişimi yapılabilir belki...ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
Alırken kartı pny olarak seçin eagle modeller soğutması iyi değil hemde fiyat farkı ödemeden pny alabiliyosunuzITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
1 2 gün daha araştırıp öyle alıcamAlırken kartı pny olarak seçin eagle modeller soğutması iyi değil hemde fiyat farkı ödemeden pny alabiliyosunuz
psunun yazdığı kısmı bulamadım psunun modelini söyleyebilir misnizpsu için pek olumlu konuşulmuyor ama sistem genel olarak iyi. bir süre sonra psu değişimi yapılabilir belki...
Powerboost galobatamamdır teşekürler direk almicam
1 2 gün daha araştırıp öyle alıcam
Mesaj otomatik birleştirildi:
psunun yazdığı kısmı bulamadım psunun modelini söyleyebilir misniz
tamamdır teşekürler direk almicam
1 2 gün daha araştırıp öyle alıcam
Mesaj otomatik birleştirildi:
psunun yazdığı kısmı bulamadım psunun modelini söyleyebilir misniz