Bu sistem nasıl bana tavsiye verirmisiniz?

çok şıkmış :love: :peepokalp: keşke ekran kartı 9000 serisi falan olaydı :') neticede yeni pc alınca insan yeni nesil ekran kartı isteyebilir en azından ben öyle düşünürdüm
7800xt bende de vardı asus tuf onda da çok az coil whine vardı. ama kasayı kapatınca duyulmuyordu.

güzel hocam 4. secenekteki sıvı sogutma nasıl daha dolu olur sanki kasa

çok şıkmış :love: :peepokalp: keşke ekran kartı 9000 serisi falan olaydı :') neticede yeni pc alınca insan yeni nesil ekran kartı isteyebilir en azından ben öyle düşünürdüm
7800xt bende de vardı asus tuf onda da çok az coil whine vardı. ama kasayı kapatınca duyulmuyordu.
coil whine performansta sıkıntı çıkartıyormu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

güzel hocam 4. secenekteki sıvı sogutma nasıl daha dolu olur sanki kasa
sıvı sogutmalardan pek anlamıyorum kalitelisini al dediler daha az sıkıntı yasarsın babında ama evet daha iyi olabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

9000 serisi ile 7000 serisi arasında benchmarklarda çokta bir fark göremedim f/p açısından bakınca bu daha iyi gibi geldi

coil whine performansa bir etkisi yok. ama çok olursa ses rahatsız edebilir. 7800den çok memnundum borcum olmasa satmazdım. ama f/p sen değerlendir artık eski nesil bir kart. bence ikinci eli daha mantıklı olur.

Geri