YOK HOCAM BU SİSTEM 51 BİN. hazır sistem satan sitelerden topladığımda o kadarı buluyor ben tek tek kaliteli parçalar ile topladım 51 bine hallettim ve hiç birinde indirim yoktuÇok pahalı 55 60 a 4070ti 4080 sistem bulunur
51 e daha kaliteli 4070ti bulunur bence bekle bakayım birYOK HOCAM BU SİSTEM 51 BİN. hazır sistem satan sitelerden topladığımda o kadarı buluyor ben tek tek kaliteli parçalar ile topladım 51 bine hallettim ve hiç birinde indirim yoktu
Mesaj otomatik birleştirildi:
ya indirimsiz toplarsam 51 bin indirimle heralde 47 45 e hallederim gibi
ama ben 1080p de kullanmayı düşünüyorum şuan 144 hz varda 2. monitör allienware 360 veya asus tuf 280 düşünüyorum51 e daha kaliteli 4070ti bulunur bence bekle bakayım bir
hocam bu sistemdeki parçalar iyi değil ki . hadi ekran kartını geçtim. işlemci 7700 yaptığımda 40 k oluyor + ramler iyi değil + ssd iyi değil anakartta eh işte gibi![]()
Sinerji Masha Intel Core i5 12400F 16GB 512GB NVMe M.2 SSD Sapphire Radeon Pulse 16GB RX7800XT Sistem Tavsiyesi
Sinerji Masha Intel Core i5 12400F 16GB 512GB NVMe M.2 SSD Sapphire Radeon Pulse 16GB RX7800XT Sistem Tavsiyesi fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Ya güzel kardeşim 50 milyar paradan bahsediyorsun 1080p diyim beni deli ediyorsun 50 milyar verip 1080p oynarsan evine gelir yanaklarını mıncırırım seninama tek tek indirimi beklersem sistem parçalar geldiğinde hepsi gelene kadar belki 1 ayı bulur ve 1 ay sonra topladığımda bazı parçalar sorunlu olursa onları geri iade edememtek sorun bu
ama ben 1080p de kullanmayı düşünüyorum şuan 144 hz varda 2. monitör allienware 360 veya asus tuf 280 düşünüyorum
sşkjdhfsdjfhsdf niye hocam 2 k aldım diyelim 2k monitörle fps mi oynayımYa güzel kardeşim 50 milyar paradan bahsediyorsun 1080p diyim beni deli ediyorsun 50 milyar verip 1080p oynarsan evine gelir yanaklarını mıncırırım senin
hocam asus tuf daha iyi değil mi benim bildiğim daha iyipsu ve kasa bul mis
![]()
AMD Ryzen 7 7700 3.8GHz (Turbo 5.3GHz) 8 Core 16 Threads 32MB Cache AM5 İşlemci - Tray | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
![]()
PNY GeForce RTX 4070 Ti Verto White 12GB GDDR6X 192 Bit DLSS 3 Ekran Kartı
PNY GeForce RTX 4070 Ti Verto White 12GB GDDR6X 192 Bit DLSS 3 Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
![]()
Samsung 980 PRO 1TB 7000/5000 MB/s NVMe M.2 SSD (MZ-V8P1T0BW) | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
Yav sanki e sporcu olucan oyna 2k da adam gibisşkjdhfsdjfhsdf niye hocam 2 k aldım diyelim 2k monitörle fps mi oynayım
hocam asus tuf daha iyi değil mi benim bildiğim daha iyi
pnynin 4070ti olan bir modeli vardı o tufdan daha iyi ama 4070 modeli daha iyi değil diye biliyorum. hem sessizlik olarak hem soğutma olarak
hocam ben 4070 ti onerdim ve pny fark etmez guzel kart genesşkjdhfsdjfhsdf niye hocam 2 k aldım diyelim 2k monitörle fps mi oynayım
hocam asus tuf daha iyi değil mi benim bildiğim daha iyi
pnynin 4070ti olan bir modeli vardı o tufdan daha iyi ama 4070 modeli daha iyi değil diye biliyorum. hem sessizlik olarak hem soğutma olarak