LineaTurco
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,103
- Konu Sahibi Konu Sahibi
sarı site ne herkes kullanıyo terimi5000 TL ye 1050 ti sistem satıyorlar sarı sitede.
sahibinden mi
sarı site ne herkes kullanıyo terimi5000 TL ye 1050 ti sistem satıyorlar sarı sitede.
Yani, niye söyledin şimdi?5000 TL ye 1050 ti sistem satıyorlar sarı sitede.
Bence sen bu sistemi satamazsın hocam gidip bir bilgisayarcıya 700 800TL den satmayi deneyinUzaktan eğitim bilgisayarı yada eba canavarı diye satarsan 2000 i var.
Normal şekilde satarsan 800 900.
Reklam çıkmasjn diyesarı site ne herkes kullanıyo terimi
sahibinden mi
kanka niye satamıyımki?Bence sen bu sistemi satamazsın hocam gidip bir bilgisayarcıya 700 800TL den satmayi deneyin
Bu arada barışı report ettim(!) Dolandırıcı niteliği var bu ne lan dhwjjfwks
bence en azından çalışıyo cs yi de açıyor yeterBence sen bu sistemi satamazsın hocam gidip bir bilgisayarcıya 700 800TL den satmayi deneyin
minecraftcılaraBence sen bu sistemi satamazsın hocam gidip bir bilgisayarcıya 700 800TL den satmayi deneyin
Taş çatlasa 1100 tl eder. Eba canavarı yazarsanız bi 3 bini var (!)elimde
i3 2100
radeon hd 6450
350 w psu
4gb ram
foxycon diye de bir anakart var ne kadar eder sizce
he bir de ebacanavarıdır hatırlatıyım(!)![]()
tamam o zaman okutuyorum eba canavarı diyeTaş çatlasa 1100 TL eder. Eba canavarı yazarsanız bi 3 bini var (!)
Öyle bişe yapmayın. Detaylı şekilde parça adlarını yazın ve alacak olan kişiye çok güçlü bir sistem olmadığını hatırlatın. Yoksa alan kişi gta 5 açmaya çalışabilir hem böyle en doğrusu olur. Bilen var bilmeyen var.tamam o zaman okutuyorum eba canavarı diye
İşte ben onların alacağını düşünmüyorumkanka niye satamıyımki?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bence en azından çalışıyo cs yi de açıyor yeter
minecraftcılara
GTA 5 açar be dostum ama nasıl açar sorun orada 720p lowda oynayabilir diye düşünüyorum ben hd6570 ile 1080p lowda 30 35fps alıyordumÖyle bişe yapmayın. Detaylı şekilde parça adlarını yazın ve alacak olan kişiye çok güçlü bir sistem olmadığını hatırlatın. Yoksa alan kişi gta 5 açmaya çalışabilir hem böyle en doğrusu olur. Bilen var bilmeyen var.
Açar ama bilmeden 1080p ultra açarsa bin tl çöpe gidecek alan kişi için büyük bir hayal kırıklığı olur.İşte ben onların alacağını düşünmüyorumbu fiyata bir sistem mesela bana sorsalar 800TL sistem var alır mısın diye biraz daha biriktirip daha düzgün bir PC toplardım
GTA 5 açar be dostum ama nasıl açar sorun orada 720p lowda oynayabilir diye düşünüyorum ben hd6570 ile 1080p lowda 30 35fps alıyordum
700 800 e falan gideri var gibielimde
i3 2100
radeon hd 6450
350 w psu
4gb ram
foxycon diye de bir anakart var ne kadar eder sizce
he bir de ebacanavarıdır hatırlatıyım(!)![]()