Bu Sistem Ne Kadar Eder?

Uzaktan eğitim bilgisayarı yada eba canavarı diye satarsan 2000 i var.
Normal şekilde satarsan 800 900.
Bence sen bu sistemi satamazsın hocam gidip bir bilgisayarcıya 700 800TL den satmayi deneyin
Bu arada barışı report ettim(!) Dolandırıcı niteliği var bu ne lan dhwjjfwks

Arkadaşlar bu sistem istenilse 10k tl etiket fiyatıda konulabilir bu tarz özgürlük var ama bence bu sisteme çıksa çıksa 1500tl haklı fiyat çıkar o yüzden lütfen 3k koyamazsın 5k koyamazsın tarzı itamlarda bulunmayalım malum sarı site dövizle değil zeka ve şansla çalışıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sarı site ne herkes kullanıyo terimi
sahibinden mi
Reklam çıkmasjn diye

Bence sen bu sistemi satamazsın hocam gidip bir bilgisayarcıya 700 800TL den satmayi deneyin
kanka niye satamıyımki?

bence en azından çalışıyo cs yi de açıyor yeter :D

minecraftcılara

kanka niye satamıyımki?

bence en azından çalışıyo cs yi de açıyor yeter :D

minecraftcılara
İşte ben onların alacağını düşünmüyorum 😁 bu fiyata bir sistem mesela bana sorsalar 800TL sistem var alır mısın diye biraz daha biriktirip daha düzgün bir PC toplardım

Öyle bişe yapmayın. Detaylı şekilde parça adlarını yazın ve alacak olan kişiye çok güçlü bir sistem olmadığını hatırlatın. Yoksa alan kişi gta 5 açmaya çalışabilir hem böyle en doğrusu olur. Bilen var bilmeyen var.
GTA 5 açar be dostum ama nasıl açar sorun orada 720p lowda oynayabilir diye düşünüyorum ben hd6570 ile 1080p lowda 30 35fps alıyordum

İşte ben onların alacağını düşünmüyorum 😁 bu fiyata bir sistem mesela bana sorsalar 800TL sistem var alır mısın diye biraz daha biriktirip daha düzgün bir PC toplardım

GTA 5 açar be dostum ama nasıl açar sorun orada 720p lowda oynayabilir diye düşünüyorum ben hd6570 ile 1080p lowda 30 35fps alıyordum
Açar ama bilmeden 1080p ultra açarsa bin tl çöpe gidecek alan kişi için büyük bir hayal kırıklığı olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,768
Üyeler
190,637
Son üye
Emir_123
Geri