ssd yi ya kingstone yada adata legend yap ramleride xpg marka onun dışında iyi sistem
Bu sistem icin 1080p yerine 2k monitör alın bence 2k ultra da herhangi şekilde acamayacağı oyun yok
Bütçem yetmiyor maalesef78003XD - 4080 Super almak daha mantıklı
Başka bir sistem önerir misin 1080p 165 hz icin1080p monitör kullanıcaksanız ekran kartı fiyatına sistem alırsınız.Gerek yok bu kadar yüksek sisteme
Sağolasınssd yi ya kingstone yada adata legend yap ramleride xpg marka onun dışında iyi sistem
Monitörüm zaten varBu sistem icin 1080p yerine 2k monitör alın bence 2k ultra da herhangi şekilde acamayacağı oyun yok
Olur teşekkür ederim şimdidenSana kendime topladığım sistemi atıyım, oldukça f/p. Bazı parçaları ben indirimli almıştım bazılarının indirimi devam ediyor bir göz at.
Anakartın indirimi bitmiş MSI B650 Tomahawk atacaktım 9K olmuş, biraz daha f/p olan MSI B650 PRO-S ekleyeceğim.
sistemin linkini ve bütçeni yazar mısın
Tabii buyursistemin linkini ve bütçeni yazar mısın
hocam bu sistemi al ama sadece işlemciyi 7800x3dye çek başka değişiklik yapma ram 1x16 kalsın sonra 32ye çekersin geri kalan paraya bi 2k monitör al zaten 70k bütçe var 10kya monitör bulursun çünkü bu sistem 1080p sistemi degil
Bütçem yetmiyor maalesef
Başka bir sistem önerir misin 1080p 165 hz icin
Sağolasın
Monitörüm zaten var