Neler Yeni

Bu Sistem Uyumlu mu?

Akman55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Hakan Akman
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, İşlemci, Hazır Sistem
hocalarım sa, sorum basit aşağıdaki sistem uyumlu mu? parçalar vs sıkıntı çıkarır mı? fiyatı boşverin önemli değil...
Ekran görüntüsü 2024-11-06 180528.png

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Sıkıntı çıkmaz, uyumlu. Kasa/psu değiştirebilirsen bir de ssd farklı marka kioxia olabilir. Ama bunları derken biraz çekindim çünkü öneri istemiyor gibisin. Gene de senin iyiliğin için söylemek istedim.

Akman55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Hakan Akman
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sıkıntı çıkmaz, uyumlu. Kasa/psu değiştirebilirsen bir de ssd farklı marka kioxia olabilir. Ama bunları derken biraz çekindim çünkü öneri istemiyor gibisin. Gene de senin iyiliğin için söylemek istedim.
estafirullah hocam değerlendiricem hatta ssd değişebiliyorum galiba bakayım hemen. teşekkürler bu arada yanlış anlamayın lütfen :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.itopya.com/powerboost-p...d-glass-usb-30-mesh-rgb-atx-siyah-kasa_u27114
bu nasıl hocam

özelleştir bölümünde adam akıllı gen3 ssd yok malesef

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
estafirullah hocam değerlendiricem hatta ssd değişebiliyorum galiba bakayım hemen. teşekkürler bu arada yanlış anlamayın lütfen :D

https://www.itopya.com/powerboost-p...d-glass-usb-30-mesh-rgb-atx-siyah-kasa_u27114
bu nasıl hocam

özelleştir bölümünde adam akıllı gen3 ssd yok malesef
Eyvallah hocam 🙂. Kasa olarak Powerboost, Gamepower, Rampage, Frisby gibi markalar psularıbın (güç kaynaklarının) kalitesizliğinden ötürü pek önerilmezler. Özelleştirmelerde ki kasaları söylersen daha iyi öneride bulunabilirim. Aynı şekilde ssd olarakta.

Akman55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Hakan Akman
İlgilendiği Kategoriler
Eyvallah hocam 🙂. Kasa olarak Powerboost, Gamepower, Rampage, Frisby gibi markalar psularıbın (güç kaynaklarının) kalitesizliğinden ötürü pek önerilmezler. Özelleştirmelerde ki kasaları söylersen daha iyi öneride bulunabilirim. Aynı şekilde ssd olarakta.
Ekran görüntüsü 2024-11-06 182424.png
Ekran görüntüsü 2024-11-06 182505.png

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
Kasayı Vento yapabilirsin. Psusu FSP marka kalitelidir. Ssd 1 TB Kioxia yapabilirsin 1.040 TL ek olan bütçe yoksada 500 GB olan kalabilir. Sormadan edemicem İtopya'dan mı alman gerekiyor ?

Akman55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Hakan Akman
İlgilendiği Kategoriler
Kasayı Vento yapabilirsin. Psusu FSP marka kalitelidir. Ssd 1 TB Kioxia yapabilirsin 1.040 TL ek olan bütçe yoksada 500 GB olan kalabilir. Sormadan edemicem İtopya'dan mı alman gerekiyor ?
maalesef hocam zorunda kaldım. hem taksit fln var hemde yanına monitör ekliyerek almak zorunda olduğumdan itopya tek seçenek

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
maalesef hocam zorunda kaldım. hem taksit fln var hemde yanına monitör ekliyerek almak zorunda olduğumdan itopya tek seçenek
Hocam madem temelli anakartı da atta onu almışken giriş seviyesi kalmasın güzel yükseltme varsa. Bu arada içimde kalmasın söyleyim, farklı sitelerden alırsanız muhtemelen 24-25.000 TL civarına alabilirsiniz. Böyle bir sistem aklınızda bulunsun, benim de içimde kalmasın bak fiyat sormadım sana 😂😂.

Akman55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Hakan Akman
İlgilendiği Kategoriler
Hocam madem temelli anakartı da atta onu almışken giriş seviyesi kalmasın güzel yükseltme varsa. Bu arada içimde kalmasın söyleyim, farklı sitelerden alırsanız muhtemelen 24-25.000 TL civarına alabilirsiniz. Böyle bir sistem aklınızda bulunsun, benim de içimde kalmasın bak fiyat sormadım sana 😂😂.
buda 25 k HOcam içinizde kalmasın :D

hocam siize çok teşekkür ediyorum sistem fiyatı aşıyor ama benden daha bilgili birine sorduğuma göre ne deseniz bana kabul sistem dediklerinizide eklersek iyice güzelleşiyor. Çok saolun hayırlı akşamlar iyi forumlar

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs

hocam siize çok teşekkür ediyorum sistem fiyatı aşıyor ama benden daha bilgili birine sorduğuma göre ne deseniz bana kabul sistem dediklerinizide eklersek iyice güzelleşiyor. Çok saolun hayırlı akşamlar iyi forumlar
Ama monitör dahiiiill 😂😂.

Hayırlı akşamlar hocam. Şimdiden hayırlı olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,946
Üyeler
160,911
Son üye
Can2701
Top Bottom