estafirullah hocam değerlendiricem hatta ssd değişebiliyorum galiba bakayım hemen. teşekkürler bu arada yanlış anlamayın lütfenSıkıntı çıkmaz, uyumlu. Kasa/psu değiştirebilirsen bir de ssd farklı marka kioxia olabilir. Ama bunları derken biraz çekindim çünkü öneri istemiyor gibisin. Gene de senin iyiliğin için söylemek istedim.
https://www.itopya.com/powerboost-p...d-glass-usb-30-mesh-rgb-atx-siyah-kasa_u27114Sıkıntı çıkmaz, uyumlu. Kasa/psu değiştirebilirsen bir de ssd farklı marka kioxia olabilir. Ama bunları derken biraz çekindim çünkü öneri istemiyor gibisin. Gene de senin iyiliğin için söylemek istedim.
özelleştir bölümünde adam akıllı gen3 ssd yok malesefSıkıntı çıkmaz, uyumlu. Kasa/psu değiştirebilirsen bir de ssd farklı marka kioxia olabilir. Ama bunları derken biraz çekindim çünkü öneri istemiyor gibisin. Gene de senin iyiliğin için söylemek istedim.
Eyvallah hocam . Kasa olarak Powerboost, Gamepower, Rampage, Frisby gibi markalar psularıbın (güç kaynaklarının) kalitesizliğinden ötürü pek önerilmezler. Özelleştirmelerde ki kasaları söylersen daha iyi öneride bulunabilirim. Aynı şekilde ssd olarakta.estafirullah hocam değerlendiricem hatta ssd değişebiliyorum galiba bakayım hemen. teşekkürler bu arada yanlış anlamayın lütfen
Mesaj otomatik birleştirildi:
https://www.itopya.com/powerboost-p...d-glass-usb-30-mesh-rgb-atx-siyah-kasa_u27114
bu nasıl hocam
özelleştir bölümünde adam akıllı gen3 ssd yok malesef
Eyvallah hocam . Kasa olarak Powerboost, Gamepower, Rampage, Frisby gibi markalar psularıbın (güç kaynaklarının) kalitesizliğinden ötürü pek önerilmezler. Özelleştirmelerde ki kasaları söylersen daha iyi öneride bulunabilirim. Aynı şekilde ssd olarakta.
maalesef hocam zorunda kaldım. hem taksit fln var hemde yanına monitör ekliyerek almak zorunda olduğumdan itopya tek seçenekKasayı Vento yapabilirsin. Psusu FSP marka kalitelidir. Ssd 1 TB Kioxia yapabilirsin 1.040 TL ek olan bütçe yoksada 500 GB olan kalabilir. Sormadan edemicem İtopya'dan mı alman gerekiyor ?
Hocam madem temelli anakartı da atta onu almışken giriş seviyesi kalmasın güzel yükseltme varsa. Bu arada içimde kalmasın söyleyim, farklı sitelerden alırsanız muhtemelen 24-25.000 TL civarına alabilirsiniz. Böyle bir sistem aklınızda bulunsun, benim de içimde kalmasın bak fiyat sormadım sana .maalesef hocam zorunda kaldım. hem taksit fln var hemde yanına monitör ekliyerek almak zorunda olduğumdan itopya tek seçenek
buda 25 k HOcam içinizde kalmasınHocam madem temelli anakartı da atta onu almışken giriş seviyesi kalmasın güzel yükseltme varsa. Bu arada içimde kalmasın söyleyim, farklı sitelerden alırsanız muhtemelen 24-25.000 TL civarına alabilirsiniz. Böyle bir sistem aklınızda bulunsun, benim de içimde kalmasın bak fiyat sormadım sana .
Ama monitör dahiiiill .buda 25 k HOcam içinizde kalmasın
hocam siize çok teşekkür ediyorum sistem fiyatı aşıyor ama benden daha bilgili birine sorduğuma göre ne deseniz bana kabul sistem dediklerinizide eklersek iyice güzelleşiyor. Çok saolun hayırlı akşamlar iyi forumlar
Hayırlı akşamlar hocam. Şimdiden hayırlı olsun.buda 25 k HOcam içinizde kalmasın
hocam siize çok teşekkür ediyorum sistem fiyatı aşıyor ama benden daha bilgili birine sorduğuma göre ne deseniz bana kabul sistem dediklerinizide eklersek iyice güzelleşiyor. Çok saolun hayırlı akşamlar iyi forumlar