Bu Sistem Üzer mi?

gfkjkfdsl helal olsun abi. Düzgün bakacağıma inanıyorum. Sizin o kasa bile o kadar götürdüyse ben ölene kadar daha upgrade yapmam :d
Önceki kasam 7 yıl gitti ddr400 ramleri bilirsin o sistem iliğimi kemiğimi kuruttu asus sistem alınca kafam rahat etti resmen diyebilirim her gün veya her hafta bir sıkıntı çıkarırdı eski sistemim en sonunda o kadar soğumuşum ki abi dedim sen bu kasayı garibanın birine ver sevinsin dedim artık.

Adam dört beş yıl diyor be benim bilgisayarım Asus p5g41c-m lx 16 - 17 yıllık çoğu eski sistem max 4gb RAM iken benim 8 gb RAM daha da canavar maşallah bu iş tertipli düzgün bakarsan gider.
Ayni anakartin cok benzeri var bende de satiyorum ben beni baya idare etti kac sene oldu hatirlamiyorum bile benim cocuklugumdan beri var bende amcamin cocuklugundan kalmaymis bendeki p5g41t-mlx modeli bilgisayar benden büyük nerdeyse 😂😂

Önceki kasam 7 yıl gitti ddr400 ramleri bilirsin o sistem iliğimi kemiğimi kuruttu Asus sistem alınca kafam rahat etti resmen diyebilirim her gün veya her hafta bir sıkıntı çıkarırdı eski sistemim en sonunda o kadar soğumuşum ki abi dedim sen bu kasayı garibanın birine ver sevinsin dedim artık.
Garibanın da canına tak eder valla anlattıklarınıza göre :D

Önceki kasam 7 yıl gitti ddr400 ramleri bilirsin o sistem iliğimi kemiğimi kuruttu Asus sistem alınca kafam rahat etti resmen diyebilirim her gün veya her hafta bir sıkıntı çıkarırdı eski sistemim en sonunda o kadar soğumuşum ki abi dedim sen bu kasayı garibanın birine ver sevinsin dedim artık.
bende de 2. nesil i5 radeon hd 6450 var şuan. Kulaklığım kırıldı bunu satar kulaklık alırım sanırım.

Yeni bir sistem toplamayı istedim her seferinde gigabayte öve öve bitiremediler bana ama ben şuna kendim deneyimleyerek inandım asus çok kaliteli ürünler çıkarıyor diyebilirim anakartta 7.1 ses kartı bile var benim.

Yeni bir sistem toplamayı istedim her seferinde gigabayte öve öve bitiremediler bana ama ben şuna kendim deneyimleyerek inandım Asus çok kaliteli ürünler çıkarıyor diyebilirim anakartta 7.1 ses kartı bile var benim.
Eskilerin cogu seyi iyiymis simdi oylemi heryer firsatci dolu benim bi kulakligim var mesela 2000 yilindan kalma internette arastirdim satisi yok kimse de de yok snopynin bi kulakligi mesela gecen evde denk geldim calisiyormu acaba diye denedim hala calisiyordu 😅

Ben birşeyi kolay kolay çöpe atmam normalde ne zaman tamir edilmesi imkansız dendiğinde anca öyle malesef insanlarımızı alıştırdılar bozulmuş bu at yenisini al bizim avrupadaki insanlar kadar paramız yok ki.

Eskilerin cogu seyi iyiymis simdi oylemi heryer firsatci dolu benim bi kulakligim var mesela 2000 yilindan kalma internette arastirdim satisi yok kimse de de yok snopynin bi kulakligi mesela gecen evde denk geldim calisiyormu acaba diye denedim hala calisiyordu 😅
Yeni bir sistem toplamayı istedim her seferinde gigabayte öve öve bitiremediler bana ama ben şuna kendim deneyimleyerek inandım Asus çok kaliteli ürünler çıkarıyor diyebilirim anakartta 7.1 ses kartı bile var benim.
Eğer isterseniz sistem elime geçince inceleme yaparım (: 1 aycık daha bekleyeceğim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben birşeyi kolay kolay çöpe atmam normalde ne zaman tamir edilmesi imkansız dendiğinde anca öyle malesef insanlarımızı alıştırdılar bozulmuş bu at yenisini al bizim avrupadaki insanlar kadar paramız yok ki.
Abi eğer benim kulaklık mevzusu hakkında konuştuysan 2 tarafı da kırık ses vermiyor tamire götürdüm yapılmadı.

O da yine iyi sistem sayılırdı ama o zamanlar acemiydik celeron 3.00 ghz işlemci vardı üstünde ama garibanın işini fazlasıyla görürdü ekran kartsız gta bile oynardı ******** :D

Eğer isterseniz sistem elime geçince inceleme yaparım :) 1 aycık daha bekleyeceğim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Abi eğer benim kulaklık mevzusu hakkında konuştuysan 2 tarafı da kırık ses vermiyor tamire götürdüm yapılmadı.
Şimdi şunu söylemeliyim şu zamanda bazı tamirciler zahmetli bir iş ise yapmıyorlar kafana yatan bir kulaklığı iyice araştır deneme fırsatın varsa dene içine sinsin ki öyle al tavsiye ederim.

Sana bir tecrübemi daha anlatayım Nokia n97 cihaz aldım ikinci el yanında nokia bh-503 bluetooth'lu kulaklıkla beraber almıştım çok seneler kullandım o kulaklığı onun verdiği zevki başka kulaklıkta bulamadım desem yeridir ses kalitesi olsun şarjı olsun çok güzeldi şimdikiler o kadar iyi değil onun için sana önceki cevabı verdim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,275
Üyeler
189,587
Son üye
yagix40
Geri