Neler Yeni

Bu sistemde Wattman olasılığı düşük müdür?

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,128
İsim
Abdullah Aydoğdu
Donanımdan anlamak zorunda değil ki, Bu örnek şeye benziyor Babam bana mercedes alcağına Tofaş alsın ben araba kullanmayı öğreneyim. Millet konforuna düşkün insanlar hazırcı oldu iyice bizde eşlik ediyoz napalım.
Donanımdan anlamak zorunda degılse gitsiin vatan bilgisayara en kazık sistemi alsın dönsün evine. Burada konu açıyorsa bir şeylerden anlaması gerekiyor. Bütçesi dahilinde en iyi sistemi almak istediğinden burada konu açıyor. AMD istemiyor olabilir, elbet saygı duyarım, en ufak sıkıntı istemiyordur ama AMD'ye çöp muamelesi yapmak boş bir algı yaratıyor. Benim de kartı camdan aşağı atasım geldiği oldu ama düzelttim.
2 driver yükleyip siliyorsun düzeliyor. Ayrıca Nvidia-AMD'yi mercedes ile tofaş gibi kıyaslamak ne kadar doğru bilemiyorum.
Yazılım kaynaklı bir hatayı 2 driver silip yükleyecek kadar bilgisi olmayan birisi format da atamaz herhalde. İnternette dolaşması da çok güvenli değildir o kişinin. :D

The Semih

80+ Gold
Donanımdan anlamak zorunda degılse gitsiin vatan bilgisayara en kazık sistemi alsın dönsün evine. Burada konu açıyorsa bir şeylerden anlaması gerekiyor. Bütçesi dahilinde en iyi sistemi almak istediğinden burada konu açıyor. AMD istemiyor olabilir, elbet saygı duyarım, en ufak sıkıntı istemiyordur ama AMD'ye çöp muamelesi yapmak boş bir algı yaratıyor. Benim de kartı camdan aşağı atasım geldiği oldu ama düzelttim.
2 driver yükleyip siliyorsun düzeliyor. Ayrıca Nvidia-AMD'yi mercedes ile tofaş gibi kıyaslamak ne kadar doğru bilemiyorum.
Yazılım kaynaklı bir hatayı 2 driver silip yükleyecek kadar bilgisi olmayan birisi format da atamaz herhalde. İnternette dolaşması da çok güvenli değildir o kişinin. :D
Doğrı diyosun ben AMD sayesinde donanım bilgisi edindim çok fazla bundan rahatsız değilim sağolsun sayesinde insanlara çok yardımım oldu.

AMD bana PC nin içini öğretti NVIDIA ise yazılım merakımı , teknolojisini, iki firmanında bana faydası var. Bizim buralarda en iyi şoförler Tofaşcılar yiğidi öldür hakkını yeme yani.

Son model BMW altında olsa bile yarın öbürgün yolda kaldığında hep Tofaş süren adamlar yardıma gelir :D sizin oralarda nasıl bilmiyorum. PC işide böyle bir sıkıntı olursa AMD cilere ulaşcan ilk.

Faoflame

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Ahmet
Hocam, benim sizle bir problemim yok. Benim demek istediğim şu; nadir görülen wattman hatası AMD almaya engel değil.
Hocam, bizim de anlatmaya çalıştığımız şey şu; herkes sizin kadar şanslı değil ve wattman hatası nadir görülen bir hata değil. Farklı forumlar mı kullanıyoruz anlamadım günde 2 3 tane wattman konusu açılıyor en az? Ben de amd kullanıcısı olarak wattman alıyordum mesela daha yeni değiştirdim sistemi.

Moren

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Abdullah
Hocam, bizim de anlatmaya çalıştığımız şey şu; herkes sizin kadar şanslı değil ve wattman hatası nadir görülen bir hata değil. Farklı forumlar mı kullanıyoruz anlamadım günde 2 3 tane wattman konusu açılıyor en az? Ben de amd kullanıcısı olarak wattman alıyordum mesela daha yeni değiştirdim sistemi.
Hopp bı dakka nadir derken espri yapıyordum. Öylesine söyledim. Nadır görülen bir şey değil. Ewet düzelttim ama bugün yine oldu.🥲🥲
Ama hala amd'ciyim niye bilmiyorum ama amd güzledir. Ayrıca 2 driver silip yüklmekle olmiyor. Çok can sıkıcı bir şey bu wattman. 2 drive silip yüklerse zaten bu kadar popüler bir yazılım hatası olmazdı. Saygılarla

pıtır

80+
Ozaman kendini şöyle düzelt deki arkadaşlar AMD yazılımsal sıkıntılar yaşatan bir kart, parça kalite uyuşmazlığı + voltaj sorunları yaşatıyor ama siz bilinçli şekilde kullanırsanız bu hataları minimuma indirebilirsiniz diceksin anlıyor musun. Doğru yönlendirme budur.

NVIDIA ile hata payı aynı deme technopat + bu forumda NVIDIA watmann diye konu gördün mü hiç ?
nvidia fan boy 3 aydır kullanıyorum 0 hata.

FloxY | Arda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Ahmet Arda Kıyavman
amd wattman ile ünlüdür... wattman istemiyorsan ndivia al benim gibi kafan rahat olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

he aynen .d
Ama günümüzde her 100 kişiden 90ı NVIDIA alamıyor 90 kişiden biri benim :D

FloxY | Arda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Ahmet Arda Kıyavman
Peki hocalarım 550W yeterli gelir mi upgrade yapılmayacak hiçbir şekilde macunlar temizlemeler ayrı olarak

Moren

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Abdullah
Peki hocalarım 550W yeterli gelir mi upgrade yapılmayacak hiçbir şekilde macunlar temizlemeler ayrı olarak
Knki benimki 500watt ilk başta wattman yoktu. Kule fan takınca wattman yemeye başladım. Kule fan biraz fazla watt aldı sanırım. Bence yetmez

emir147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
673
İsim
Emir Acar
Attığın sistem için rahat yeter. 5600 (pbo açık normalden 20w civarı fazla tükeyior) + Rx6600 var 500 watt'lık yılların FSP'si ile sorunsuz kullanıyorum sen hayli hayli kullanırsın

FloxY | Arda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Ahmet Arda Kıyavman
Attığın sistem için rahat yeter. 5600 (pbo açık normalden 20w civarı fazla tükeyior) + Rx6600 var 500 watt'lık yılların FSP'si ile sorunsuz kullanıyorum sen hayli hayli kullanırsın
Yok yinede 400tl fark ile 650w yapim mi dedim

Top Bottom