gbaleft
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 7
Engelli falan değlsin sen, emin oldum artık.ne güzel işte hem tarihi eser hem oyun canavarı
Engelli falan değlsin sen, emin oldum artık.ne güzel işte hem tarihi eser hem oyun canavarı
beyindemiarkadaşlar %20 engelliyim lütfen hakaret etmeyin sinirlendiyseniz özür dilerim
Kardeşim sen bi discord versenene güzel işte hem tarihi eser hem oyun canavarı
Epikaka*İlk defa epikakaya katıldım :/
knk dc kullanmıyom insta veriyim istersenKardeşim sen bi discord versene
Adres ver adresKardeşim sen bi discord versene
Aynen ya al bundan 5-10 tane internet cafe aç acayip ucuz bırak onları bişi bilmiyorlarne güzel işte hem tarihi eser hem oyun canavarı
al dostum harika sistemler. yayıncılar reklam olsun diye itopyadan topluyormuş gibi yapıyor. hepsi izoly turbox kullanıyor aslında. şu dolandırıcılara kanmayın sistemin kölesi olmayın!!!arkadaşlar yayıncılığa başlayacağım linkini verdiğim sistemden 2 tane alıp birinden oyun oynayıp diğerini de yayın bilgisayarı olarak kullanmak istiyorum sizce mantıklı olur mu ?
Sakın alma sakınarkadaşlar yayıncılığa başlayacağım linkini verdiğim sistemden 2 tane alıp birinden oyun oynayıp diğerini de yayın bilgisayarı olarak kullanmak istiyorum sizce mantıklı olur mu ?
Kızgından reaksiyon gelmiyor.Bırakın atsın kızgın. Reaksiyon geliyor işte, köle gibi çalışıyor. Hahahaa
İ5 kaçıncı Nesil acabaniye almiyim 8gb ram i5 işte gayet hoş her şey dahil abi?
al dsotum en iyisi o zaman.niye almiyim 8gb ram i5 işte gayet hoş her şey dahil abi?