Neler Yeni

Bu sisteme yükseltme

21ebu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Ebubekir
Rx550yi bi kere çıkar rx550 gibi bir kart almanı kesinlikle istemiyorum o fiyata rx570 varken.

GTA 5 CSGO Valorant low ayarları bırak yüksek ayarlarda bile rahat oynarsın hepsini.
Mesaj otomatik birleştirildi:

O kadar düşük tutma umutlarını ben öneriyorsam imkansız diye bişey yoktur
Çok sağ ol hocam. İşlemciyi ve soğutucuyu alırım büyük ihtimal bu ay. Sonra ise ekran kartı için para toplayacağım. Tekrardan sağ ol gece gece yardımın için.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,206
İsim
Murat Orhan
Çok sağ ol hocam. İşlemciyi ve soğutucuyu alırım büyük ihtimal bu ay. Sonra ise ekran kartı için para toplayacağım. Tekrardan sağ ol gece gece yardımın için.
Ekran kartına öncelik vermeni öneririm çünkü bu fiyata bulmak zor biraz. 800 TL Civarına fanları kasa fanıyla değişmiş olanlar da var bir tık ucuz. ama görüntü olarak kötü duruyor

21ebu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Ebubekir
Ekran kartına öncelik vermeni öneririm çünkü bu fiyata bulmak zor biraz. 800 TL Civarına fanları kasa fanıyla değişmiş olanlar da var bir tık ucuz. ama görüntü olarak kötü duruyor
O zaman biriktirip ekran kartını aldıktan sonra diğerlerini alayım. Görüntü benim için önemli değil hocam. Perfonmans önemli. İlgin için teşekkür eder hayırlı geceler dilerim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,206
İsim
Murat Orhan
O zaman biriktirip ekran kartını aldıktan sonra diğerlerini alayım. Görüntü benim için önemli değil hocam. Perfonmans önemli. İlgin için teşekkür eder hayırlı geceler dilerim.
Tamamdır. Bana yazmayı unutma özelden haberleşiriz.

Top Bottom