Sistem hazır olarak düşündüm kulaklık standınıda es geçtimsıfırı 13k
Knk ekran kartı encede bir tık kötü değil mi bence ona o para fazlaBen kendi sistemi mi 12k ya koydum hatta benimki zor bile gider
Alışveriş :: Sıfır, İkinci El Ürünlerle sahibinden.com'da
Sıfır / ikinci el ürünler, uygun fiyatları, çeşitli seçenekleri ve S-Param Güvende ile satma / satın alma fırsatları ile alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Fazla değil kral diğer parçalar üst seviye olduğu için böyle ilerde ekran kartı satıp güçlü bişey alıp yıllarca kullanılır ben bilerek böyle kurdum yoksa parayı basardim Ekran kartına diğer parçalar giriş seviyesi kötü yapardım ama ileriye dönük olmazdıKnk ekran kartı encede bir tık kötü değil mi bence ona o para fazla
5600x tercih edilmez bence i5 varken fp şuan o.Fazla değil kral diğer parçalar üst seviye olduğu için böyle ilerde ekran kartı satıp güçlü bişey alıp yıllarca kullanılır ben bilerek böyle kurdum yoksa parayı basardim Ekran kartına diğer parçalar giriş seviyesi kötü yapardım ama ileriye dönük olmazdı
Emin misin5600x tercih edilmez bence i5 varken fp şuan o.
Sadece ekran kartsız kasayı satmayı düşünür müsün?Ben kendi sistemi mi 12k ya koydum hatta benimki zor bile gider
Alışveriş :: Sıfır, İkinci El Ürünlerle sahibinden.com'da
Sıfır / ikinci el ürünler, uygun fiyatları, çeşitli seçenekleri ve S-Param Güvende ile satma / satın alma fırsatları ile alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Yok knkamSadece ekran kartsız kasayı satmayı düşünür müsün?
Öyle çok teklif geldi ama ben toplu satıyorum tek satışım yokSadece ekran kartsız kasayı satmayı düşünür müsün?
Arada fark yok ve soket itibariyle Intel dar alana sahip AMD gibi değil İşlemci olarak Intel üst seviye hariç bence amd daha iyi işler çıkarıyorBence öyle.
Soket olarak tabii ki amd ama 4800 tl fiyatı var işlemcinin çok pahalı i5 daha karlı. X yerine dünde tercih edebilirler 800 lira fark var onlara benim görüşüm böyle.Arada fark yok ve soket itibariyle Intel dar alana sahip AMD gibi değil İşlemci olarak Intel üst seviye hariç bence amd daha iyi işler çıkarıyor