Hocam iade edin?Alıntıyı görüntülegeçen gün bu sistemi vatandan 90 bin e aldım bazıları kazık yemişsin diyor bende öyle düşünmeye başladım bazıları 5080 li sistem alırsın bu fiyata demeye başladı iyice moralim bozuldu
Nasıl yaniiade edin,bir de ssdyi değiştirin,sağlığı hızlı düşüyor.
ssd yi tavsiye etmiyorum,bende var.Nasıl yani
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Harbi fena moralim bozuldu
Fazla ısındığı için düzgün soğutmazsan sağlığı hızlı düşer 10tb yazdım %100 halaNasıl yani
Bozulsun hıcam gereksiz pahalı iade etNasıl yani
Anladım knk en azından sen biraz beni desteklesin tesekkür ederim daha iyisi senin olur inşallahHocam kusura bakma gülmeden edemedim, hadi ben bütçeyi daha fazla zorlayamadım giriş seviyesi olaraktan 4070 windforce aldım şimdi para biriktirip 6000 serisini bekliyorum da, sen niye bu fiyata 5070 windforce alıyorsun çok daha iyi bir ekran kartı alırdın. SSD konusunda bilgim yok ama diğer parçalar sağlam duruyor.
kesinlikle doğru söylemişler 91k çok çok fazla olmuş bu sistemin vereceği performans içinAlıntıyı görüntülegeçen gün bu sistemi vatandan 90 bin e aldım bazıları kazık yemişsin diyor bende öyle düşünmeye başladım bazıları 5080 li sistem alırsın bu fiyata demeye başladı iyice moralim bozuldu