Bu Sistemi Alarak Hata Mı Yaptım?

Abdulb

80+
Reaksiyon skoru
18
Screenshot_2025-11-11-16-28-24-096_com.android.chrome.webp
geçen gün bu sistemi vatandan 90 bin e aldım bazıları kazık yemişsin diyor bende öyle düşünmeye başladım bazıları 5080 li sistem alırsın bu fiyata demeye başladı iyice moralim bozuldu

iade edin,bir de ssdyi değiştirin,sağlığı hızlı düşüyor.

çok para hocam en az 5070ti koyulur o paraya iade edin bence

Nasıl yani
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Harbi fena moralim bozuldu
Fazla ısındığı için düzgün soğutmazsan sağlığı hızlı düşer 10tb yazdım %100 hala

Hocam kusura bakma gülmeden edemedim, hadi ben bütçeyi daha fazla zorlayamadım giriş seviyesi olaraktan 4070 windforce aldım şimdi para biriktirip 6000 serisini bekliyorum da, sen niye bu fiyata 5070 windforce alıyorsun çok daha iyi bir ekran kartı alırdın. SSD konusunda bilgim yok ama diğer parçalar sağlam duruyor.

Kanka iptal geç siparişe ürünlerin daha iyilerini bile farklı platformlardan indirimle parça parça yakalarsın vatan gibi itopya gibi yerler fiyat olarak şişik

Anakartta soğutma kısmı var sorun yaşamazsın ama kazık fiyat kaliteli parçalarla 5070ti 9800x3d li toplanırdı

Hocam kusura bakma gülmeden edemedim, hadi ben bütçeyi daha fazla zorlayamadım giriş seviyesi olaraktan 4070 windforce aldım şimdi para biriktirip 6000 serisini bekliyorum da, sen niye bu fiyata 5070 windforce alıyorsun çok daha iyi bir ekran kartı alırdın. SSD konusunda bilgim yok ama diğer parçalar sağlam duruyor.
Anladım knk en azından sen biraz beni desteklesin tesekkür ederim daha iyisi senin olur inşallah

Alıntıyı görüntülegeçen gün bu sistemi vatandan 90 bin e aldım bazıları kazık yemişsin diyor bende öyle düşünmeye başladım bazıları 5080 li sistem alırsın bu fiyata demeye başladı iyice moralim bozuldu
kesinlikle doğru söylemişler 91k çok çok fazla olmuş bu sistemin vereceği performans için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,839
Üyeler
184,507
Son üye
osekant
Geri