Neden biostar anakart meselaHero5a yı özelleştirdim
Daha ucuza bulunur bu sistem.Hero5a yı özelleştirdim
Daha ucuza bulunur bu siste
asus kullansam 18 k ya erişicek kasa 13k dı 5600 yaptım 3060ti yaptım bu fiyata çıktı zatenNeden biostar anakart mesela
Asus b450 den bile ucuz oluyo genelde ozellestirme kısmındaNeden biostar anakart mesela
Hayırlı olsun güzel sistem.
teşekkürler hocamHayırlı olsun güzel sistem.
hocam amd daha çok performans verip daha uygun sistem lakin kişisel 3060ti kullanmak istedim pc den çok anlayan biri değilim nası kullanırım bilmiyorum o yüzden siyah ekran gibi hatalarla karşılaşmamak için 3060ti tercih ettim@zhwend 500TL ucuza amd taraflı sistem var isterseniz iptal edip bunu alabilirsiniz.
İşlemciyi 5600 anakartı b550m yapınca 16500e geliyor.![]()
ULTIMA-DUAL6700XT / AMD Ryzen 5 5500 / ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
ULTIMA-DUAL6700XT oyuncu bilgisayarı ASUS Radeon RX 6700 XT 12 GB ekran kartı ve AMD Ryzen 5 5500 işlemci ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
teşekkürler hocam yazdım bi kenaraHayırlı olsun hocam 1-2 yıl sonra kasa PSu şunu degistirmeyi unutmayin
Siz bilirsiniz hocam çok bir farkları yok zaten hayırlı olsun.Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
teşekkürler hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
hocam amd daha çok performans verip daha uygun sistem lakin kişisel 3060ti kullanmak istedim pc den çok anlayan biri değilim nası kullanırım bilmiyorum o yüzden siyah ekran gibi hatalarla karşılaşmamak için 3060ti tercih ettim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
teşekkürler hocam yazdım bi kenara
sağolun hocam teşekkürlerSiz bilirsiniz hocam çok bir farkları yok zaten hayırlı olsun.