Yeterbu sistemi alacağım kontrol eder misiniz psu gücü yeterli midir
monitör öneriniz varsa onu da yazar mısınız
kasayı 334.44₺ farkla diğer msi ile mutlaka değiştir.bu sistemi alacağım kontrol eder misiniz psu gücü yeterli midir
hocam psu seçiminiz gözükmüyor fakat önden söyleyeyim 500gb ssd şu devirde kolay kolay yetmez şansınız varsa 1tb alın. Bende 500 kullanıyorum asla yetmiyor.bu sistemi alacağım kontrol eder misiniz psu gücü yeterli midir
farkı nedir diğer kasaylakasayı 334.44₺ farkla diğer msi ile mutlaka değiştir.
2635₺ farkla da 4060 ti 16gb yükseltmesini tavsiye ederim(bütçen varsa)(zorunlu değil)
kasanın kendi psu sundan bahsediyorumhocam psu seçiminiz gözükmüyor fakat önden söyleyeyim 500gb ssd şu devirde kolay kolay yetmez şansınız varsa 1tb alın. Bende 500 kullanıyorum asla yetmiyor.
temperli cam yok sizin seçtiğiniz kasada...farkı nedir diğer kasayla
Mesaj otomatik birleştirildi:
kasanın kendi psu sundan bahsediyorum
anladım hocam benim dikkatsizliğim yine de siz ssdyi yükseltmeye çalışın psu da yeterlikasanın kendi psu sundan bahsediyorum
600 tl fark ver işlemcini 14. Nesil al benden tavsiyebu sistemi alacağım kontrol eder misiniz psu gücü yeterli midir
bu fiyat bandında sistem önerin var mı acaba600 tl fark ver işlemcini 14. Nesil al benden tavsiye
anladım hocam benim dikkatsizliğim yine de siz ssdyi yükseltmeye çalışın psu da yeterli
bu fiyat bandında farklı sistem önerin var mı acaba600 tl fark ver işlemcini 14. Nesil al benden tavsiye
temperli cam yok sizin seçtiğiniz kasada...
anladım hocam benim dikkatsizliğim yine de siz ssdyi yükseltmeye çalışın psu da yeterli
bu fiyat bandında farklı sistem önerin var mı acaba600 tl fark ver işlemcini 14. Nesil al benden tavsiye
Hocam 1 TB SSD ve 32 GB ram güncellemesi güzel olur.Çünkü bu zamanda ve yeni
çıkan oyunlarda 16 ve 500 gb SSD pek yeterli olmuyor.Şuan durumunuz yoksa ileridede eklenebilir.
Yeter
hocam biraz bütçe üstü ama ekran kartı stoğu gelirse bunu alın derim.bu fiyat bandında farklı sistem önerin var mı acaba
link koymamışsın hocamhocam biraz bütçe üstü ama ekran kartı stoğu gelirse bunu alın derim.
pardon hocam dalgınlığıma gelmiş. https://www.itopya.com/dh-penguin-i...x-4060-ti-8gb-16gb-ddr5-1tb-m2-ssd-gef_h27971link koymamışsın hocam