Bu sistemi satın aldım sizce iyi mi yaptım?

Çatlı Reis

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,300

İşlemciyi 7500f, SSD adata legend 860 soğutucuyu ise Segotep f14 kule tipi soğutucu yapıp satın aldım. Toplam 49.800'e denk geldi.

Beyaz olması, ekran kartının görüntüsünün çok hoşuma gitmesinden dolayı bu sistemi satın aldım. Normalde 5070'li sistemler 43-45 arasına düştüğü oluyor ama özelleştirme seçenekleriyle de çok kısıtlı oluyordu o yüzden bu sistemi aldım umarım üzülmem. Sizin de fikirlerinizi bekliyorum.

9070xt alınırdı diyen arkadaşlar AMD almak istemiyordum.

İşlemciyi 7500f, SSD adata legend 860 soğutucuyu ise Segotep f14 kule tipi soğutucu yapıp satın aldım. Toplam 49.800'e denk geldi.

Beyaz olması, ekran kartının görüntüsünün çok hoşuma gitmesinden dolayı bu sistemi satın aldım. Normalde 5070'li sistemler 43-45 arasına düştüğü oluyor ama özelleştirme seçenekleriyle de çok kısıtlı oluyordu o yüzden bu sistemi aldım umarım üzülmem. Sizin de fikirlerinizi bekliyorum.

Yanına gerilim korumalı priz alın. PSU'da MOV yok.

Güle güle kullan çok güzel beyaz sistem👅
😄😄 Teşekkür ederim hocam daha iyileri sizin olur umarım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yanına gerilim korumalı priz al. PSU'da MOV yok.
Siz techolay dan da yazmıştınız hocam sanırım. Unutmadım akım korumalı prizi aklımda, sadece biraz bekleyecek. Teşekkürler tekrardan.

fiyatına göre kötü çünkü 5070 çok pahalı , onun harici güzel sistem güle güle kullan.

Güle güle kullan alınmış alınmıştır senin içine sindiyse geri boş çünkü her zaman daha iyisi var bu hıza yetişemeyiz .

Gaming gecesinde aynı kasayı aldım 9060xt ile. Mov ne demek psu in galiba tier c deniyordu kötümü psu

fiyatına göre kötü çünkü 5070 çok pahalı , onun harici güzel sistem güle güle kullan.
Teşekkür ederim hocam. Normalde 43-45k arasına 5070'li sistemler denk geliyordu ama o sistemlerin özelleştirme seçenekleri çok kötüydü ve iştah açıcı durmuyordu. Beyaza da heves ettiğim için bütçemi olabildiğince zorlayıp bunu almaya çalıştım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Güle güle kullan alınmış alınmıştır senin içine sindiyse geri boş çünkü her zaman daha iyisi var bu hıza yetişemeyiz .

Gaming gecesinde aynı kasayı aldım 9060xt ile. Mov ne demek psu in galiba tier c deniyordu kötümü psu
Teşekkür ediyorum hocam. Size de hayırlı olsun. PSU giriş seviyesi muhtemelen. Voltaj yükseltmelerinden korumak için de akım korumalı priz tavsiye ediliyor.

Metal Oksit Varistör açılımı. PSU'yu Prizden gelen ani voltaj dalgalanmalarından koruyor. Bn750 PCI-E 5.0 modelinde yok.

1758562373855.webp

AC giriş hattında oluyor.

Metal Oksit Varistör açılımı. Prizden gelen ani voltaj dalgalanmalarından koruyor PSU'yu.
Bu PSU markası nasıl peki hocam? Daha önce Ariya A7 marka 750w bir PSU kullandım. Neredeyse kimse tarafından bilinmeyen bir üründü ama 1 sene boyunca hiç bir sorun yaşamadım. Bu segotep nasıl PSU konusunda?

Tamamdır zaten sistem gelmedi henüz ben hazırladım akım korumalıyı iyi oldu öğrendiğim teşekkürler 👍

Selamlar, Hayırlı olsun öncelikle.
PSU kesinlikle kötü değil tier c dediğiniz gibi. MOV dediğimiz şey akım koruması olarak düşünebilirsiniz.
Eğer mahallenizde sürekli elektrik kesintileri ve arızalar meydana geliyorsa (kısacası kalitesiz dengesiz bir elektrik kullanıyorsanız)uzun vadede elektronik cihazlar bundan etkilenir.
Akım korumalı priz bu durumu çözecektir.

Bu PSU markası nasıl peki hocam? Daha önce Ariya A7 marka 750w bir PSU kullandım. Neredeyse kimse tarafından bilinmeyen bir üründü ama 1 sene boyunca hiç bir sorun yaşamadım. Bu segotep nasıl PSU konusunda?
Bu PSU modelinin iç parçaları güzel. Marka bazlı bakılmaz zaten PSU alırken. Segotep kendi PSU'larını kendi üretiyor bu arada.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,149
Üyeler
183,392
Son üye
SxlentS
Geri