Saolun hocamBu tür siteler çoğunlukla çalıntı hesap satıyor. Bence çok güvenmeyin.
Hocam game satıştan haberim var fakat çoklu hesap ne bilmiyorum geçenlerde şöyle bir ilan gördüm bu da makul sizce güvenilir midirgame satıştan çoklu hesapla alabilirsiniz güvenilirdir
Merhaba
Ucuza fifa 21 online almak istiyorum araştırma yaparken bu siteyi gördüm 50 TL fiyatı var güvenilir mi bilemedim Alıntıyı görüntüle
Tavsiyem daha doğru düzgün yerden alman olucak böyle yerlerde hesap genelde uzun gitmezMerhaba
Ucuza fifa 21 online almak istiyorum araştırma yaparken bu siteyi gördüm 50 TL fiyatı var güvenilir mi bilemedim Alıntıyı görüntüle
şimdi mesela 25tlye 3 oyun satan satıcılar var eğer yüksek puanlı satıcıdan alırsanız güvenlidir çoklu hesapta aile hesabı mantığı online oynayamadan başka bi hesaptan girip oynuyorsunuz ama hesap hep sizde kalıyor birden fazla kişi aynı hesaptan oynuyorSaolun hocam
Ucuza oyun alabileceğim bir site önerebilir misiniz ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam game satıştan haberim var fakat çoklu hesap ne bilmiyorum geçenlerde şöyle bir ilan gördüm bu da makul sizce güvenilir midir Alıntıyı görüntüle
Hocam ben online oynamak istiyorum bu aile hesap işi online olmuyor muşimdi mesela 25tlye 3 oyun satan satıcılar var eğer yüksek puanlı satıcıdan alırsanız güvenlidir çoklu hesapta aile hesabı mantığı online oynayamadan başka bi hesaptan girip oynuyorsunuz ama hesap hep sizde kalıyor birden fazla kişi aynı hesaptan oynuyor
yok olmuyor hocam bir sürü kişi girdiği için olmuyo onlineHocam ben online oynamak istiyorum bu aile hesap işi online olmuyor mu
bunu burda söylemeniz gerçekten güzel bir algı oluşturduMerhaba değerli forum üyeleri maalesef adımın lekelenmiş olmasından dolayı üzgünüm. Hakkımda bilmeden yapılan yorumları üzülerek okudum . Yıllardır bu sektördeyim ve sizi temin ederim hiçbir müşterimi mağdur etmedim . Önceliğim hep müşteri memnuniyeti oldu fakat genel olarak bir dolandırıcılık merakı olduğu için insanlarımızda arada kaynamaktan bizler de nasibimizi alıyoruz. Ürünlerimi tek tek yurtdışı kaynaklı güvenilir tedarikçilerimden kontrol ederek alırım yıllardır. Ve şu ana kadar ne sorun yaşandıysa telafisini hep yaptım sitede kendi whatsapp numaram var isteyen merak eden yazabilir.
@Egeyavuz @isikt11 @EgoistmanTR01 @FkeUbe @muratzeko
Özellikle @God Like sanırım bugüne kadar karşılaştığınız siteler hep öyleydi ondan dolayı bu genel yargınız dediğim gibi isteyenleri siteme her zaman beklerim.
www.hazgamers.com