Neler Yeni

Bu site güvenilir mi?

Cakrash

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
824
İsim
Musa Topçu

Cakrash

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
824
İsim
Musa Topçu

slmslmslm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
862
İsim
slm
En kötü ihtimalle satıcıyla iletişime geçmeyi deneyebilirsin. Benim ülkem kargolama ve vergilendirme konusunda sıkıntılı, ben sizden ürünü satın alsam ve siz bana kişisel olarak ücret talepsiz gönderim sağlasanız ve ek ücreti gerekirse ödesem gibi bir teklif yapabilirsin bazı satıcılar böyle fikirlerde destek olmaya çalışıyorlar.

frozen_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Yiğit Karakuzu
Dostum bende önceden küp çözüyordum bu sitelerden alma bunun yerine Aliexpress veya Küpsepetinden al. Tam olarak hangi küpü alacaksan söyleyebilirsin Trendyolda Super RS3M 2022 satan bir tane satıcı vardı ve ben onsan alıştım gayet iyi ve lubed bir şekilde elime ulaşmıştı. Ayrıca şuan olarak MoYu WRM V9 var elimde 2.5K falan galiba fiyatıda.

Xxcerz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Sami Yusuf Aksu
Dostum bende önceden küp çözüyordum bu sitelerden alma bunun yerine Aliexpress veya Küpsepetinden al. Tam olarak hangi küpü alacaksan söyleyebilirsin Trendyolda Super RS3M 2022 satan bir tane satıcı vardı ve ben onsan alıştım gayet iyi ve lubed bir şekilde elime ulaşmıştı. Ayrıca şuan olarak MoYu WRM V9 var elimde 2.5K falan galiba fiyatıda.
küpsepeti pahalı oluyor aliepressden alıcağım bu modelleden birini almayı düsünüyorum

moyu rs3m v5
dayan guhong pro
moyu weilong wrm v10

frozen_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Yiğit Karakuzu
Hocam vallahi ya Dayan guhong pro alın yada wrm v10 bu arada rekorunuz kaç cfop biliyor musunuz merak ettim de hocam. Valla ben olsam bi dayan guhong proyu alırdım yanına da lube.

Xxcerz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Sami Yusuf Aksu
Hocam vallahi ya Dayan guhong pro alın yada wrm v10 bu arada rekorunuz kaç cfop biliyor musunuz merak ettim de hocam. Valla ben olsam bi dayan guhong proyu alırdım yanına da lube.
moyu rs3m v5 ball core maglev
dayan guhong pro maglev
su ikisinden birini alıcağım ama hangisi iyi emin değilim youtubeda fala rs3m v5 daha iyi deniyor
rekorum 39 saniye cfop methodunun mantığını cozdum sadece uygulama kısmı ve algoritmaları ezberlemek kaldı

frozen_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Yiğit Karakuzu
Vallahi bilmiyorum hocam ama onu alırken bir de thecubicleden silicone lube heigh 3 ila 5 arasında bir lube almanızı öneririm merak etmeyin o gümrükte kalmaz.

Xxcerz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Sami Yusuf Aksu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aliexpresste ilk siparişe özel indirim falan varmı

dayan guhong promu yoksa weilong vrm v10 modelinin ball core yaylı versiyonumu daha iyi

frozen_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Yiğit Karakuzu

Aliexpresste ilk siparişe özel indirim falan varmı

dayan guhong promu yoksa weilong vrm v10 modelinin ball core yaylı versiyonumu daha iyi
hocam v10 daha iyi normalde galiba ama sen bilirsin.

Top Bottom