evettürkiyeye geldiğinde bir daha ücretmi odüyorum
evettürkiyeye geldiğinde bir daha ücretmi odüyorum
ürünü teslim alırken ödüyorsun galibatürkiyeye geldiğinde bir daha ücretmi odüyorum
temu ve aliexpress gibi sitelerde bu varmı
onlarda ödeme aşamasında ödüyorsuntemu ve aliexpress gibi sitelerde bu varmı
küpsepeti pahalı oluyor aliepressden alıcağım bu modelleden birini almayı düsünüyorumDostum bende önceden küp çözüyordum bu sitelerden alma bunun yerine Aliexpress veya Küpsepetinden al. Tam olarak hangi küpü alacaksan söyleyebilirsin Trendyolda Super RS3M 2022 satan bir tane satıcı vardı ve ben onsan alıştım gayet iyi ve lubed bir şekilde elime ulaşmıştı. Ayrıca şuan olarak MoYu WRM V9 var elimde 2.5K falan galiba fiyatıda.
moyu rs3m v5 ball core maglevHocam vallahi ya Dayan guhong pro alın yada wrm v10 bu arada rekorunuz kaç cfop biliyor musunuz merak ettim de hocam. Valla ben olsam bi dayan guhong proyu alırdım yanına da lube.
Aliexpresste ilk siparişe özel indirim falan varmıDostum bende önceden küp çözüyordum bu sitelerden alma bunun yerine Aliexpress veya Küpsepetinden al. Tam olarak hangi küpü alacaksan söyleyebilirsin Trendyolda Super RS3M 2022 satan bir tane satıcı vardı ve ben onsan alıştım gayet iyi ve lubed bir şekilde elime ulaşmıştı. Ayrıca şuan olarak MoYu WRM V9 var elimde 2.5K falan galiba fiyatıda.
dayan guhong promu yoksa weilong vrm v10 modelinin ball core yaylı versiyonumu daha iyiHocam vallahi ya Dayan guhong pro alın yada wrm v10 bu arada rekorunuz kaç cfop biliyor musunuz merak ettim de hocam. Valla ben olsam bi dayan guhong proyu alırdım yanına da lube.
hocam v10 daha iyi normalde galiba ama sen bilirsin.Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aliexpresste ilk siparişe özel indirim falan varmı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
dayan guhong promu yoksa weilong vrm v10 modelinin ball core yaylı versiyonumu daha iyi