cobretti
80+ Bronze
Dahası
Alıcam ayağına reklam bu başlığa bu site güvenilir mi yazmak yerine niye direkt siteyi yazıyorsunArkadaşlar herkese merhaba. Ben eski dizileri tekrar tekrar izlemekten keyif aldığım için arşivleyebilmek için bir site buldum. İstediğim bütün dizilerin olduğu bir site. Siparişin toplam boyutuna göre fiyatlandırma politikası var ve bence uygun fiyatlar. Fiyatla ilgili bir sorunum yok. Aklıma takılan şey şu. HDD dolum şeklinde teslim alabiliyoruz zaten. Müşteri temsilcisi ile görüştüğümde samimi buldum konuşmasında bir sorun sıkıntı görmedim ama birazda emin olmak istiyorum. Dizileri yükleme konusunda işlem şöyle oluyormuş biz verdikleri adrese HDD veya Taşınabilir Harddiskimizi gönderip kargo takip kodunu kendilerine iletiyormuşuz. Bu arada banka hesaplarıda var oraya siparişimizin tutarını gönderiyormuşuz. Kendileri dizileri filmleri her ne istediysek siparişte gönderdiğimiz cihaza atıp siteye üye olurken girdiğimiz adrese kargoluyorlarmış. Bu siteden daha önce alışveriş yapan oldumu önerir misiniz? yada bir sorun yaşarmıyım görüşlerinizi bekliyorum.
Site : http://www.dizifilmmarket.com
NOT : Amacım reklam değil gelen cevaplar üzerine belirtmek istedim. Alışveriş yapacağım için daha önce burdan bu tarz bir iş yapan birileri var ise forumda bilgilerini almak istedim.