Bu site ve sistem hakkında ne düşünüyorsunuz

Kabaca dengesiz sistem
İşlemci ultra seviye
Anakart b850 olsa daha guncel
O işlemciye 5060 yakışmamış
bu sistem eski espor cs oyuncusu emre opcin tarafından toplanıyor kendisi xantares woxic majer gibi oyuncuların sistemlerini toplayıp ayarlarını yapıp gönderim sağlıyor ama siteden alan kimseyi bulamadım

bu sistem eski espor cs oyuncusu emre opcin tarafından toplanıyor kendisi xantares woxic majer gibi oyuncuların sistemlerini toplayıp ayarlarını yapıp gönderim sağlıyor ama siteden alan kimseyi bulamadım
Kimin ne dediği, ne yaptıgı önemli degil.
Akıl var, mantık var.
İşlemci everest,
Ekartı çıkurova misali..
Bariz dengesiz sistem.
Benim “sahsi gorusum”:
O işlemciye, o ekartı eziyettir..
Google Ryzen 7 9800X3D yazınca 5060 bile demiyor ya😬
IMG_2186.webp

bile yazınca

Akıl var, mantık var.
İşlemci everest,
Ekartı çıkurova misali..
Bariz dengesiz sistem.
Benim “sahsi gorusum”:
Google Ryzen 7 9800X3D yazınca 5060 bile demiyor ya😬Alıntıyı görüntüle

bile yazınca
Tamam da dostum benim 5060 Ti mi neden bu kadar gömdün ki :D Gerçi bu sistem bi de 8 gb vramlik versiyonmuş bunu hangi kafa ile satışa koymuşlar Allah bilir xD

Akıl var, mantık var.
İşlemci everest,
Ekartı çıkurova misali..
Bariz dengesiz sistem.
Benim “sahsi gorusum”:
Google Ryzen 7 9800X3D yazınca 5060 bile demiyor ya😬Alıntıyı görüntüle

bile yazınca
Valorant oynayanlar için iyi olabilir 5060ti da o kadar kötü değil arkadaş CS2 oynayacaksa uzak dursun bu sistemden

bu sistemi bu hale getirip almak mantıklımı sizce peki 64k falan oluyor fiyatı
Screenshot 2025-10-21 at 20.07.54.webp

bu sistemi bu hale getirip almak mantıklımı sizce peki 64k falan oluyor fiyatıAlıntıyı görüntüle
Kankam sistemin bi fiyat avantajı yok yani pahalı bence. Benim imzadaki sistemi soğutucu dahil 41k ya aldım ona göre hesapla sadece 7800X3D için 21 k fiyat farkı çıkıyor işlemcinin fiyatı o kadar değil :D

7800x3d li sistem nasıl toplayacağım peki
Kankam sistemin bi fiyat avantajı yok yani pahalı bence. Benim imzadaki sistemi soğutucu dahil 41k ya aldım ona göre hesapla sadece 7800X3D için 21 k fiyat farkı çıkıyor işlemcinin fiyatı o kadar değil :D

7800x3d li sistem nasıl toplayacağım peki
7800x3D li düzgün hazır sistem bulmak zor hocam vaktiniz ve bilginiz varsa tek tek kaliteli parça toplayarak 9070 XT + 7800X3D kombosu yapılır 64 k para ile ama hazır sistemler içine sinmiyor insanın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aceleniz yoksa cuma gaming gecesini bekleyin belki özelleştirme ile güzel sistem gelir.

65 bini bana ver daha iyi, daha iyisini daha ucuza toplayıp üstüne kendime pay bile bırakırım yani

Tamam da dostum benim 5060 Ti mi neden bu kadar gömdün ki :D Gerçi bu sistem bi de 8 gb vramlik versiyonmuş bunu hangi kafa ile satışa koymuşlar Allah bilir xD
ekartına birsey dememişim, dengesiz demişim.
Bu kombinasyon normal mi?
Ust seviye işlemciye, giriş seviye ekran kartı mantıkmı f/p olarak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,385
Üyeler
183,418
Son üye
thenyxx
Geri