Olum bilmediğin siteye girme sana önerim İtopyadan ya da gaming.gen den al başka siteye bakma seni dolandırıyorlarSite dolandırıcı mı felan bilmiyorum ama bana çok ucuz geldi diğer ürünlerde ucuz belki yenilenmiştir
Dostum dolandırılmaya yer arıyor gibi davranmayın. Dolandırıcı da ucuz fiyat koyup aklınızı çelerek sizden bunu istiyor zaten. Fırsata aldanıp kandırılmanızı. Bu adamlar dolandırıcı demiyorum ama sence de varolmayan, sahte bir yere sırf çağrı merkezi güven veriyor diye paranı vermek mantıksız değil mi?Hocam numara koymuşlar ondan dedim ne sinirleniyon.
Mağazasına gidip gözünüzle görerek testini orada yapın. İnternetten almayın güvenilmez.
Yav zaten pc bakmıyorum önüme çıktı ,buraya konuşalım diye attımOlum bilmediğin siteye girme sana önerim İtopyadan ya da gaming.gen den al başka siteye bakma seni dolandırıyorlar
Kank mal değiliz bizde biliyoruz dolandırıcı olduğunu . Arayıp karşısına çıkan biri oldumu diye sordum .Dostum dolandırılmaya yer arıyor gibi davranmayın. Dolandırıcı da ucuz fiyat koyup aklınızı çelerek sizden bunu istiyor zaten. Fırsata aldanıp kandırılmanızı. Bu adamlar dolandırıcı demiyorum ama sence de varolmayan, sahte bir yere sırf çağrı merkezi güven veriyor diye paranı vermek mantıksız değil mi?
Olsa ne olacak gerçekten anlayamadım bak yanlış anlama. Dolandırıcı telefonu açtı diye sevinecek miyiz? Dolandırıcı olduğu sabit olan biri telefonu açınca ne oluyor? Niye bir dolandırıcıya ulaşmak isteyeyim ki? Bana mantıklı gelmiyor.Arayıp karşısına çıkan biri oldumu diye sordum .
Kredi kartı ile alırsan sistem eline ulaşmayınca bankaya gidip paranı geri alabilirsin adamlarla falan da uğraşmana gerek yok. Ama bu kanunun alt metinlerini bilmiyorum.Site dolandırıcı mı felan bilmiyorum ama bana çok ucuz geldi diğer ürünlerde ucuz belki yenilenmiştir
cok iyi demissiniz hocam XDDDDÖdeme ekranına bak herkese aynı bekleme ekranını gösteriyorlar bide tehdit etti beni
Helal olsun dayıoğluÖdeme ekranına bak herkese aynı bekleme ekranını gösteriyorlar bide tehdit etti beni
Hocam bugün ihtibari ile site kapanmış sanırım 403 hatası veriyorSite dolandırıcı mı felan bilmiyorum ama bana çok ucuz geldi diğer ürünlerde ucuz belki yenilenmiştir