Çözüldü✓ Bu siteden alışveriş yapılır mı ?

Muhammedburak53

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
260
arkadaşlar bu siteden mouse sipariş verdim ama içime kurt düştü buradan alışveriş yapmış olan varmı ?

forumlarda bir kaç konuya baktım ürünü gönderiyorlarmış fakat sonrasında pek ilgilenmiyorlarmış ürün bozuk çıkarsa elinizde kalabilir.

forumlarda bir kaç konuya baktım ürünü gönderiyorlarmış fakat sonrasında pek ilgilenmiyorlarmış ürün bozuk çıkarsa elinizde kalabilir.
bence çıkmaz hocam sıfır geliyor çünkü :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

neyse hocam artık ürün temiz gelirse yazarım inşallah düzgün gelir :)

Son düzenleme:
hocam bugün kargoya vermediler galiba yada mesaj atmadılar bakalım yarın mesaj gelecekmi :/

hocam ürün yarın elime ulaşıcak sadece ilk gün bakmadılar bende mesaj attım kargoya verilecek yarın dedi yani bugün verildi takip numarası da gelecek dedi yurtiçi kargo ile yarın elimde olacak inşallah :)

hocam ürün yarın elime ulaşıcak sadece ilk gün bakmadılar bende mesaj attım kargoya verilecek yarın dedi yani bugün verildi takip numarası da gelecek dedi yurtiçi kargo ile yarın elimde olacak inşallah :)
Ürün elime ulaştı hocam ve hiçbir sorunu yok ve normal bir güvenilir sitelerden almış gibi geldi başka almak isteyenler içinde söyliyeyim önceden bu site düzgün değildi bende biliyorum şuan düzeltmişler bence ürün ilk gün hazırlandı 3 günde gelmiş oldu ürün çok güzel almak isteyenlere şimdiden hayırlı olsun 😄

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,841
Üyeler
189,738
Son üye
mehmetozturk_1983@hotmail
Geri