bu siteden bu laptop alınır mı

valla laptop tam istediğim özelliklerde ama site güven vermedi alan birileri e denk gelmedi hiç forumda

kanka ürünü aldığında açılmamış üründü değilmi ?bazı yerlerde yurtdışı ürünü olduğu için açılmış ürün falandır diyorlardı

Ürünlerde herhangi bir sorun vb şeyler oluyor mu? Klavyenin ingilizce olmasi sorun yaratiyor mu ? Kisaca site güvenilir mi ilgi alakaları nasillar 😅
Ben g713rw almıştım aldıktan bi 15 günsonra felan ekran alt kısmında siyah bi şerit çizgi çıktı aradım garantiye gönderdiler 1 hafta sonra garantiden geldi ekranı değiştirmişler şuan bi sıkıntı yok ingilizce olmasıda bi sıkıntı yaratmadı bana.Alakalarıda baya iyi şaşırmıştım bu kadar ilgilenmelerine

Ben g713rw almıştım aldıktan bi 15 günsonra felan ekran alt kısmında siyah bi şerit çizgi çıktı aradım garantiye gönderdiler 1 hafta sonra garantiden geldi ekranı değiştirmişler şuan bi sıkıntı yok ingilizce olmasıda bi sıkıntı yaratmadı bana.Alakalarıda baya iyi şaşırmıştım bu kadar ilgilenmelerine
Bende o siteden g713rm modelini begendim almayı düşünüyorum ama ürünler dışarıdan geldigi icin resmi distribütör garantili değil, ariza,sorun veya teknik servislik bisey olduğunda mağdur olur muyum onu düşünüyorum. Uzun yıllar kullanmak icin laptop alicam. O yüzden cok kararsızım

Bende o siteden g713rm modelini begendim almayı düşünüyorum ama ürünler dışarıdan geldigi icin resmi distribütör garantili değil, ariza,sorun veya teknik servislik bisey olduğunda mağdur olur muyum onu düşünüyorum. Uzun yıllar kullanmak icin laptop alicam. O yüzden cok kararsızım
1 yada 2 yıl tam hatırlamıyorum sorsan daha iyi olur asus türkiye garantisi var

Ben olsam ordan almam sonuçta pahalı bir şey alıyorsunuz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,205,192
Üyeler
192,638
Son üye
krtumit