Neler Yeni

Yardım Bu soğutucu yanlış mı takılmış?

Efe2131

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Efe

Ekler

• IMG_20240921_134501.jpg
    IMG_20240921_134501.jpg
    2.8 MB · Hit: 29
  • IMG_20240921_134659.jpg
    IMG_20240921_134659.jpg
    2.7 MB · Hit: 29

Efe2131

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Efe

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Shoto Todoroki
Sol taraftaki fanı ortaya mı takayım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki takmazsam ne kadar sorun çıkar hocam
Çok kolay bişey onu takmak bende hiç yapmamıştım kolayca yaptım zorlanmadım hiç.

Nixist

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Enes
Hocam taktım düzgün mü acaba
Hocam sanki yönü ters gibi, iki fan da aynı yöne üflüyor havayı değil mi? Tam emin olmamakla birlikte bildiğim kadarıyla aradaki fanı arkadaki bloğa sabitlemeniz gerekiyordu.Ama eğer iki fan da aynı yöne hava üflüyorsa sorun yok.

images (2).jpeg

Şu şekilde olmalı diye biliyorum dostum.Modeller aynı değil ama belki seninkinde farklıdır.Dediğim gibi iki fan da aynı yöne üflüyorsa havayı sıkıntı yok.

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Öyle de olur ama olmasa çok daha iyi olur. Normal de böyle olmamalı yani

doğru takmışında beyaz kasaga siyah ekran karti yakismadi aga
Gayet yakışmış bence

Efe2131

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Efe
Hocam sanki yönü ters gibi, iki fan da aynı yöne üflüyor havayı değil mi? Tam emin olmamakla birlikte bildiğim kadarıyla aradaki fanı arkadaki bloğa sabitlemeniz gerekiyordu.Ama eğer iki fan da aynı yöne hava üflüyorsa sorun yok.

Alıntıyı görüntüle
Şu şekilde olmalı diye biliyorum dostum.Modeller aynı değil ama belki seninkinde farklıdır.Dediğim gibi iki fan da aynı yöne üflüyorsa havayı sıkıntı yok.
Çok sağol dostum sıcaklık değerlerine baktım valorant da Max 55 dereceyi görüyorum yine senin dediğin gibi yapmaya çalışırım fakat şimdilik bir sorun göremiyorum

doğru takmışında beyaz kasaga siyah ekran karti yakismadi aga
Aga kart çok uyguna geldi valla yoksa aklımda beyaz takmak vardı ama bence böyle güzel duruyor

Nixist

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Enes
Çok sağol dostum sıcaklık değerlerine baktım valorant da Max 55 dereceyi görüyorum yine senin dediğin gibi yapmaya çalışırım fakat şimdilik bir sorun göremiyorum

Aga kart çok uyguna geldi valla yoksa aklımda beyaz takmak vardı ama bence böyle güzel duruyor
Isınma problemi yoksa sorun yok hocam.Zaten serin tutsun diye takıyoruz soğutucuyu.Bakım için çıkardğında kontrol edersin.Bu arada hangi modeli kullanıyorsun ?

Efe2131

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Efe
Isınma problemi yoksa sorun yok hocam.Zaten serin tutsun diye takıyoruz soğutucuyu.Bakım için çıkardğında kontrol edersin.Bu arada hangi modeli kullanıyorsun ?
Sağolun hocam şimdilik kurcalamaya gerek yok dediğiniz gibi serin tutsun diye kullanıyoruz

Bu arada modeli:

Nixist

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Enes
Sağolun hocam şimdilik kurcalamaya gerek yok dediğiniz gibi serin tutsun diye kullanıyoruz

Bu arada modeli:

Sağ olun hocam , Peerless Assassinin beyaz modeli olduğunu bilmiyordum.Şık duruyor.

Top Bottom