Adam az daha zorlasa fanı egzoz fanının üstüne geçirecekmişHocam ne bileyim normalde bende PC toplamayı biliyorum PC biraz pahalıya patladı garantiye almak istedim olan olay bu
Adam az daha zorlasa fanı egzoz fanının üstüne geçirecekmişHocam ne bileyim normalde bende PC toplamayı biliyorum PC biraz pahalıya patladı garantiye almak istedim olan olay bu
Adam az daha zorlasa fanı egzoz fanının üstüne geçirecekmiş
Hocam taktım düzgün mü acabaTakabilirsen kendin tak takamazsan geri götür düzeltsin yanlış takmışsın de
Tahliye edecek şekilde taktıysan doğrudur başka türlü yanlış olmaz zatenHocam taktım düzgün mü acaba
Yani doğru taktığımı düşünüyorum ama sanki biraz boşluk kaldı gibi fotoğraf da biraz belli oluyordur zatenTahliye edecek şekilde taktıysan doğrudur başka türlü yanlış olmaz zaten
Çok kolay bişey onu takmak bende hiç yapmamıştım kolayca yaptım zorlanmadım hiç.Sol taraftaki fanı ortaya mı takayım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Peki takmazsam ne kadar sorun çıkar hocam
Hocam sanki yönü ters gibi, iki fan da aynı yöne üflüyor havayı değil mi? Tam emin olmamakla birlikte bildiğim kadarıyla aradaki fanı arkadaki bloğa sabitlemeniz gerekiyordu.Ama eğer iki fan da aynı yöne hava üflüyorsa sorun yok.Hocam taktım düzgün mü acaba
doğru takmışında beyaz kasaga siyah ekran karti yakismadi agaArkadaşlar yeni PC topladım garanti olması için bilgisayarcıya birleştirdim parçaları
Fanı böyle takmış sorun olur mu
Gayet yakışmış bencedoğru takmışında beyaz kasaga siyah ekran karti yakismadi aga
Çok sağol dostum sıcaklık değerlerine baktım valorant da Max 55 dereceyi görüyorum yine senin dediğin gibi yapmaya çalışırım fakat şimdilik bir sorun göremiyorumHocam sanki yönü ters gibi, iki fan da aynı yöne üflüyor havayı değil mi? Tam emin olmamakla birlikte bildiğim kadarıyla aradaki fanı arkadaki bloğa sabitlemeniz gerekiyordu.Ama eğer iki fan da aynı yöne hava üflüyorsa sorun yok.
Alıntıyı görüntüle
Şu şekilde olmalı diye biliyorum dostum.Modeller aynı değil ama belki seninkinde farklıdır.Dediğim gibi iki fan da aynı yöne üflüyorsa havayı sıkıntı yok.
Aga kart çok uyguna geldi valla yoksa aklımda beyaz takmak vardı ama bence böyle güzel duruyordoğru takmışında beyaz kasaga siyah ekran karti yakismadi aga
Isınma problemi yoksa sorun yok hocam.Zaten serin tutsun diye takıyoruz soğutucuyu.Bakım için çıkardğında kontrol edersin.Bu arada hangi modeli kullanıyorsun ?Çok sağol dostum sıcaklık değerlerine baktım valorant da Max 55 dereceyi görüyorum yine senin dediğin gibi yapmaya çalışırım fakat şimdilik bir sorun göremiyorum
Aga kart çok uyguna geldi valla yoksa aklımda beyaz takmak vardı ama bence böyle güzel duruyor
Sağolun hocam şimdilik kurcalamaya gerek yok dediğiniz gibi serin tutsun diye kullanıyoruzIsınma problemi yoksa sorun yok hocam.Zaten serin tutsun diye takıyoruz soğutucuyu.Bakım için çıkardğında kontrol edersin.Bu arada hangi modeli kullanıyorsun ?
Sağ olun hocam , Peerless Assassinin beyaz modeli olduğunu bilmiyordum.Şık duruyor.Sağolun hocam şimdilik kurcalamaya gerek yok dediğiniz gibi serin tutsun diye kullanıyoruz
Bu arada modeli:
Thermalright Peerless Assassin 120 White TL-C12W 120mm 6 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Altı saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar.www.gaming.gen.tr