Yardım Bu sorun yaratır mı?

UltimateGuide

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
101
ekte atmış olduğum sıvı soğutmanın fotoğrafında sıvı eksikliği gözüküyor. Daha önce de aynı modelin v2 olmayan versiyonunu kullandım baya da memnundum. Fakat bu şuan aklıma takıldı sorun yaratır mı yada bu bir sorun mu? garip geldi çünkü.
sıvı soğutma: BitFenix Cube V2 360 ARGB

https://uploadnow.io/files/V43Lr9X Buradaki video ile de destekliyorum bazen su itiş sesi geliyor normal düşünüyorum bunu ama sıvı eksikliği normal değil gibi

Ekler

• kopya.webp
    kopya.webp
    198.6 KB · Hit: 33
Son düzenleme:
işaretledğiniz bölge su Kabar Cigi değil mi? eğer su kabarcığı ise endişe etmeyiniz zamanla düzelir.

işaretledğiniz bölge su Kabar Cigi değil mi? eğer su kabarcığı ise endişe etmeyiniz zamanla düzelir.
hayır hocam nasıl desem böyle 4-5 damla su eksik gibi gözüküyor önce kullandığım modelde böyle bir şey yoktu mesela.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

en sağa bakarsanız orada eksik gibi gözüküyor zaten. birde arada bir pompadan su itiş sesi duyuyorum normal mi çözemedim :D gece gece tribe girdim

yanlış anlamayın bu markalar fason ürünüdür bunu önce ayıralım.bunun dışında pompadan ses gelmesi gayet normal zamanla o seste sıvılarda yerine oturcak.siz ürünü yeni aldınız değil mi?size tavsiyem pompayı en yüksek devirde çalıştırmanız en azından 2 3 hafta yüksek devirde çalışsın sonrasında dilediğiniz ayara getirrsiniz.

Geri