Neler Yeni

Bu sorunlara ne faydalı gelir?

Basrii

80+ Bronze
vücudumda yeteri miktarda kan yok ve olan kanda da çok miktarda pıhtı var. Bu teşhisi bizzat doktor koydu. Cevremde insanlar keçiboynuzu pekmezi gibi şeyler içmemi önerdi ama ben hiç sevmiyorum. Birçok yaşı büyük tanıdığımda bana düzenli bir şekilde viski veya üzüm şarabı içmemi önerdi. Ben bunlardan hangisini önemser isem bana iyi gelir yardımcı olursanız sevinirim.

NeonPeekr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
Efe Benzil
Pekmez. Veya pekmez içine katılmış ne varsa. İlla içeceksin diye bir şey yok. Ayrıca alkol ürünleri bu dertlerine derman olmaz o yaşı büyük tanıdıklarının dediği içki içince isiniyorsun ama kanın çok olduğu için değil içkiden dolayı.

Basrii

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pekmez. Veya pekmez içine katılmış ne varsa. İlla içeceksin diye bir şey yok. Ayrıca alkol ürünleri bu dertlerine derman olmaz o yaşı büyük tanıdıklarının dediği içki içince isiniyorsun ama kanın çok olduğu için değil içkiden dolayı.
Hocam bana özellikle yatmadan önce 1 bardak viski tüketirsem düzenli bir şekilde, iyi geleceğini söylediler. Viski kanı sulandırmak için önerdiler. Şarap ise kan yapar dediler. Ben pekmez vesaire hiçbir şey sevmiyorum.

Top Bottom