Neler Yeni

Yardım Bu sorunu daha önce yaşayan var mı ? NVIDIA Sürücü Güncellemesi 572.70

meto01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mert ali berk
Selamlar,
NVIDIA yeni bir sürücü güncellemesi getirdi, sürüm 572.70. Bir çoğunuz bu güncellemeyi yapmıştır ancak ben bir türlü yapamıyorum. Her defasında kuruyorum ama hiçbir değişiklik olmuyor, sürücünün kurulmadığı gözüküyor. NVIDIA sürücülerinin hepsini silip tekrar yüklemeyi denedim, fakat yine aynı sorun devam etti. NVIDIA ile mail yoluyla iletişime geçtim, birkaç çözüm önerdiler fakat yine olmadı. Bu sorunu daha önce yaşamış ve çözmüş olan birileri var mıdır? Bu arada GTX 1650 kullanıyorum ve güncellemede DisplayPort ile ilgili bir düzeltme var. Bu yüzden monitörüme hiçbir şekilde bağlayamıyorum, ekranı algılamıyor. Monitörde herhangi bir sorun yok, PS'ye taktım ve ekran veriyor fakat PC algılamıyor. Aygıt Yöneticisi'nde de herhangi bir sorun gözükmüyor.
haata 3.PNG

Mesaj otomatik birleştirildi:

bu arada bu platformda ilk kez bir konu açtım saat 17.00 dan beri bununla uğraşıyorum yanlış bir konu açtıysam affola

GT 1010

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Yasuo Mehmet
Sürücüleri nasıl sildin?

GT 1010

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Yasuo Mehmet
denetim masası dahil her yerdfen silip tekrar yükledim
Mesaj otomatik birleştirildi:

kral naaptın eki çözebildin mi laptop mönitöre bile bağlanmıyor bende delirdim yani 2 gündür
Program ekle kaldırdan nvida app uygulamasını silip tekrar yükleyince olmuyor mu? Benzer hata aldığımda çözmüştüm.

Strekeos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Arnold
DDU denilen bir program var, gpu driverlarını kökünden silmene yarıyor. Programı indirip, windows'u güvenli modda başlatıp programı güvenli modda kullanarak driverlarını temizleyip sonra yaparsan problem büyük ihtimalle çözülecektir.

meto01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mert ali berk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
DDU denilen bir program var, gpu driverlarını kökünden silmene yarıyor. Programı indirip, windows'u güvenli modda başlatıp programı güvenli modda kullanarak driverlarını temizleyip sonra yaparsan problem büyük ihtimalle çözülecektir.

hemen deneyeceğim hocam peki bu seçeneği tikleyip kendim mi indiriyim yoksa bu kutucuk boş mu kaslın
Ekran Alıntısı.PNG

meto01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mert ali berk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yok hocam olmuyor ddu ile bile denedım videosunu izleye izleye yine olmuyor servise götürücem ana karta baktırmaya

Ekran Alıntısı.PNG

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,071,653
Üyeler
170,229
Son üye
abandoned
Top Bottom