Neler Yeni

Bu sorunu nasıl hallederim

Kamil0.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Kamil Genç
15 yaşındayım fitness yaşıyorum ancak bacaklarım üst vücuda göre baya kalın nasıl hallederim. Boy169 kilo 64

priwchu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
ozan canbaşal
yag oranın kaç?

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,007
İsim
Sadettin Y
bacakların cok yaglı oldugu icin buyuktur. dengeli beslenme ve sporla birlikte ust vucut gelistikce alt kısmın kas miktarı artar ve cok kotu goruntu olusmaz

priwchu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
ozan canbaşal
%16 falan diye biliyorum
düşürmen lazım.her insanın genetigi farklı.bendede öyle mesela vücudum yagları bacaklarımda topluyor.%14 yag oranına sahip olmama ragmen benimkiler bile hafif kalın gözüküyor.

Kamil0.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Kamil Genç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
düşürmen lazım.her insanın genetigi farklı.bendede öyle mesela vücudum yagları bacaklarımda topluyor.%14 yag oranına sahip olmama ragmen benimkiler bile hafif kalın gözüküyor.
Knk nası düşürmeliyim kardiyo falan arttırsam hallolur mu beslenmeye dikkat ediyorum çok fazla ve yağlı şeyler yemiyorum 2 ay önce 67 kilo civarıydum

priwchu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
ozan canbaşal
Knk nası düşürmeliyim kardiyo falan arttırsam hallolur mu beslenmeye dikkat ediyorum çok fazla ve yağlı şeyler yemiyorum 2 ay önce 67 kilo civarıydum
evet,kardiyoyu arttırabilirsin.split çalışıyorsan sakın ama sakın bacak günlerini atlama.

Kamil0.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Kamil Genç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
evet,kardiyoyu arttırabilirsin.split çalışıyorsan sakın ama sakın bacak günlerini atlama.
Split çalışıyorum knk normalde başlarken kardiyo yapardım sadece artık bitirdikten sonrada yapayım o zaman

priwchu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
ozan canbaşal
Split çalışıyorum knk normalde başlarken kardiyo yapardım sadece artık bitirdikten sonrada yapayım o zaman
bende öyle yapıyordum.haftada 3 gün antreman sonu 20 dk cardio yapıyordum.1 ayda 10 kilo verdim yaklaşık olarak.iş beslenmede bitiyor tabii ki ama :)

Salu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
839
İsim
Furkan SARIGÖL
Koşu bandında ve uzay bisikletle çalış.
Düzenli olarak bacak antrenmanlarını yap vücudun şekillenir.

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
En güzel antreman koşu ya da bisiklet sürmek olur bacakların için. Yağ oranı düşüp kas oranı artınca hem şekle girer hem de daha ince görünür ama bacaklar genelde genetiktir kilolu olmasa bile bazı insanlarda diğer insanlara göre daha kalın olur. Durum buysa çok fazla inceltemezsin. Ayrıca bence kalın bacak iyidir sadece yağlı değil şekilli kaslı olsun.

Top Bottom