%16 falan diye biliyorumyag oranın kaç?
düşürmen lazım.her insanın genetigi farklı.bendede öyle mesela vücudum yagları bacaklarımda topluyor.%14 yag oranına sahip olmama ragmen benimkiler bile hafif kalın gözüküyor.%16 falan diye biliyorum
Knk nası düşürmeliyim kardiyo falan arttırsam hallolur mu beslenmeye dikkat ediyorum çok fazla ve yağlı şeyler yemiyorum 2 ay önce 67 kilo civarıydumdüşürmen lazım.her insanın genetigi farklı.bendede öyle mesela vücudum yagları bacaklarımda topluyor.%14 yag oranına sahip olmama ragmen benimkiler bile hafif kalın gözüküyor.
evet,kardiyoyu arttırabilirsin.split çalışıyorsan sakın ama sakın bacak günlerini atlama.Knk nası düşürmeliyim kardiyo falan arttırsam hallolur mu beslenmeye dikkat ediyorum çok fazla ve yağlı şeyler yemiyorum 2 ay önce 67 kilo civarıydum
Split çalışıyorum knk normalde başlarken kardiyo yapardım sadece artık bitirdikten sonrada yapayım o zamanevet,kardiyoyu arttırabilirsin.split çalışıyorsan sakın ama sakın bacak günlerini atlama.
bende öyle yapıyordum.haftada 3 gün antreman sonu 20 dk cardio yapıyordum.1 ayda 10 kilo verdim yaklaşık olarak.iş beslenmede bitiyor tabii ki amaSplit çalışıyorum knk normalde başlarken kardiyo yapardım sadece artık bitirdikten sonrada yapayım o zaman