Bu SSD nin olayı nedir?

OEM ürün ne demek oluyor?
Post automatically merged:

M2 daha iyi değil mi?
Orijinal ürün üreticisi, başka bir firma için parça, ekipman veya başka bir ürün üreten imalatçı firmadır. Örneğin, Acme firması IBM firması için bilgisayar kablosu ürettiği zaman Acme "orijinal ürün üreticisi" firma olmaktadır

Biri m2 biri SATA3 de ondan ve sana söyle söyleyim aradaki kalite farkını dağlar denizler kadar SSD de Samsungdan şaşmayacaksın eğer bütçe düşük değilse.
Katılıyorum bende 970 evo plus aldım üzmez diye düşünüyorum

Biri m2 biri SATA3 de ondan ve sana söyle söyleyim aradaki kalite farkını dağlar denizler kadar SSD de Samsungdan şaşmayacaksın eğer bütçe düşük değilse.
İyi ama M2 SSD sata3 ten daha iyi değil mi? Biri M2 olmasına rağmen sata3 olandan ucuz.

İyi ama M2 SSD sata3 ten daha iyi değil mi? Biri M2 olmasına rağmen sata3 olandan ucuz.
Ama diğer marka bilinmedik kronik sorunu varsa başını ağrıtabilir tabi m2 daha iyi ama başka bir marka bulursan daha iyi olur

Türkiyede samsung kadar bilinmiyor.

SSD lerde veya belleklerde görünürde olmadığındandır :), yoksa Kingston belleklerin çoğunda hynix vardır, SSD lerde de Hynix bellekler vardır ama tabii millet görmediği için falan bilinmiyor gibi geliyor :).

SSD lerde veya belleklerde görünürde olmadığındandır :), yoksa Kingston belleklerin çoğunda hynix vardır, SSD lerde de Hynix bellekler vardır ama tabii millet görmediği için falan bilinmiyor gibi geliyor :).
Benim küçükken kurcaladığım RAM lerde de hynix yazıyordu Kingston adı altında Hynix çok bilinmese de aslında çoğu ssd nin belleğinde.

Hynix dünyanın sayılı bellek üreticilerindendir, SSD konularına yazdığım zamanlar önerirdim bu ürünü. OEM ürünlere güvenebilirsiniz genel anlamda.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,189
Üyeler
191,040
Son üye
LeoN83
Geri