Bu Steam hesabı ne kadar eder?

Synac

80+
Reaksiyon skoru
15
Selam umarım konuyu doğru yere açmışımdır yanlış ise kusura bakmayın, İki hafta önce "CSGO" adlı oyundan saçma bir konu yüzünden vac ban yedim hem bu sebeple hem de para lazım olması hesabımı satmayı düşündürdü eğer hesabımı satarsam kaç tl eder?
Steam db: 130-587 arası gösteriyor
İçinde olan oyunlar;
Tekken7
Astroneer
Dying Light (Enhanced Edition)
Human: Fall Flat
Portal2
Rainbow Six Siege
Devour
Pacify
Tarzı oyunlar içeriyor daha fazla oyun var ama tek tek yazarsam fazla uzun olacak profil linkini buraya bırakıyorum " Profil Link "

Hesap vac yemiş.
Max 50 TL

Vac olmasaydı 80 civarı olabilirdi.

Selam umarım konuyu doğru yere açmışımdır yanlış ise kusura bakmayın, İki hafta önce "CSGO" adlı oyundan saçma bir konu yüzünden vac ban yedim hem bu sebeple hem de para lazım olması hesabımı satmayı düşündürdü eğer hesabımı satarsam kaç TL eder?
İçinde olan oyunlar;
Tekken7
Astroneer
Portal2
Rainbow Six Siege
Devour
Pacify
Tarzı oyunlar içeriyor daha fazla oyun var ama tek tek yazarsam fazla uzun olacak profil linkini buraya bırakıyorum " Profil Link "
Vac yediysen maks 70 TL

Selam umarım konuyu doğru yere açmışımdır yanlış ise kusura bakmayın, İki hafta önce "CSGO" adlı oyundan saçma bir konu yüzünden vac ban yedim hem bu sebeple hem de para lazım olması hesabımı satmayı düşündürdü eğer hesabımı satarsam kaç TL eder?
İçinde olan oyunlar;
Tekken7
Astroneer
Portal2
Rainbow Six Siege
Devour
Pacify
Hesap Vaclı olmasa 80 lira çevresine giderdi ama Vaclı olunca daha ucuza versen bile kimsenin alacağını sanmam.

Hesap Vaclı olmasa 80 lira çevresine giderdi ama Vaclı olunca daha ucuza versen bile kimsenin alacağını sanmam.
Sadece tek başına 117tl eden bir oyun olan hesap nasıl 80tl ediyor neye göre hesaplanıyor bu steam hesaplarının değeri
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sadece tek başına 117tl eden bir oyun olan hesap nasıl 80tl ediyor neye göre hesaplanıyor bu steam hesaplarının değeri
Bence mantıken sadece tek başına 117tl eden bir oyun varsa hesapta başka oyun olmasa bile 30tl altı olmamalı

Bence mantıken sadece tek başına 117tl eden bir oyun varsa hesapta başka oyun olmasa bile 30tl altı olmamalı
vac yemişsin

%10 gibi bi değer alıyorsun oyunlar için. Çoğu oyunların farklı kategoride olduğunu düşünürsek bi de. Her oyunu isteyecek kimse olmadığı için fiyat düşer.

Hocam 2. El satıyorsunuz direkt aynı oyun fiyatlarındanmı satıcaksınız.

Bir de her oyun için fiyat belirlenip toplanmıyor satış fiyatı bulunurken. 30₺'ye satabilirsin o oyun olan hesabı fakat o oyunun yanında başka 120₺ lik 2 oyun olsa 90 değil 40-50 civarı fiyata satabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,007
Üyeler
184,095
Son üye
parsinho
Geri