Yardım Bu Takas Mantıklı mı?

ReQo

80+
Reaksiyon skoru
81
Alacağım GPU: Palit GeForce RTX 3080 Ti GameRock OC
Vereceğim GPU: Asus Dual Radeon RX 7800 XT OC

Sizce mantıklı bir takas olur mu?

Alacağım GPU: Palit GeForce RTX 3080 Ti GameRock OC
Vereceğim GPU: Asus Dual Radeon RX 7800 XT OC

Sizce mantıklı bir takas olur mu?
Kart değerleri iyiyse mantıklı

Ben kendi kartımın değerlerini gönderdim, şuanda diğer kartın testleri bekliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Siz olsanız böyle bir takas yapar mıydınız hocam? Ben AMD'den bıktığım için yapmak istiyorum ama bir yandan da psu'm yeter mi diye korkmuyor değilim.

Son düzenleme:
Ben kendi kartımın değerlerini gönderdim, şuanda diğer kartın testleri bekliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Siz olsanız böyle bir takas yapar mıydınız hocam? Ben AMD'den bıktığım için yapmak istiyorum ama bir yandan da psu'm yeter mi diye korkmuyor değilim.
Kaçlık psu var ki sende? Yapardım bu arada amd ekran kartlarından huylanmaya başladım FP umrumda değil 3k fazla verir Nvidia alırım

Kaçlık psu var ki sende? Yapardım bu arada amd ekran kartlarından huylanmaya başladım FP umrumda değil 3k fazla verir Nvidia alırım
ENERMAX MAXPRO III 700W var hocam

400w çekiyormuş O Ekran Kartı sanırım yetmeyecek 850ye geçmen gerekebilir
Geçmesem bir sıkıntı olur mu hocam? Yani en kötü ihtimal ne olabilir ki? Sistem kapanır herhalde. PSU ya da GPU yanmaz diye düşünüyorum. Undervolt denerim tabii...

Aslında ekran kartını takip denesen en iyisi olur bide işlemcin nedir
Ekran kartı şuan bende değil hocam henüz takas işlemi gerçekleşmedi. İşlemcim imzamda da yazdığı gibi R5 7600 (Undervoltlu + 0.2GHz overclocklu kullanıyorum)

Geçmesem bir sıkıntı olur mu hocam? Yani en kötü ihtimal ne olabilir ki? Sistem kapanır herhalde. PSU ya da GPU yanmaz diye düşünüyorum. Undervolt denerim tabii...
Yerinde olsam geçerim ucu ucuna kullanmaktan iyidir olurda 40 50 serisine geçersen sorun olmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,392
Üyeler
183,420
Son üye
Meret
Geri