Latrinariam
80+
monsterın klavyede görmüştüm böyle kısayol tuşlarınıBazı eski klavyelerde bulunan gri renkteki tuşlarla hızlı işlem yapabilme olayı çok hoşuma gidiyor fakat klavye eski olduğundan tuşları sert ve parmaklarımı yoruyor . Önerebileceğiniz Bu tarz mekanik veya membran şeklinde klavyeler var mı ?
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
yeni tarz klavylerede o tuşlar f1,f2 gibi tuşların üstünde oluyor fn tuşuna basılı tutup tıkladığınızda tuşun üstünde olan şeyi yapıyor mesela benim klavyemde fn + f12 tuşuna basarsam hesap makinesi açılıyorBazı eski klavyelerde bulunan gri renkteki tuşlarla hızlı işlem yapabilme olayı çok hoşuma gidiyor fakat klavye eski olduğundan tuşları sert ve parmaklarımı yoruyor . Önerebileceğiniz Bu tarz mekanik veya membran şeklinde klavyeler var mı ?
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Klavyenizde uyku moduna alma veya bilgisayarı kapatma kısayolu var mıyeni tarz klavylerede o tuşlar f1,f2 gibi tuşların üstünde oluyor fn tuşuna basılı tutup tıkladığınızda tuşun üstünde olan şeyi yapıyor mesela benim klavyemde fn + f12 tuşuna basarsam hesap makinesi açılıyor
Prodigy modeli bende var kanka sadece Windows tuşunu kilitleme,ışık açma-kapama ve ses ayarları yapılıyor o tuşlardan.logitech g213 te biraz var
çokta bi şeyi yokmuş o zamanProdigy modeli bende var kanka sadece Windows tuşunu kilitleme,ışık açma-kapama ve ses ayarları yapılıyor o tuşlardan.
kendi stream deckinizi yapmak bayaucuz ve mantikliçokta bi şeyi yokmuş o zaman
stream deck en mantıklı çözümde o da çok pahalı ya
onu bugün bende gördüm lazyboard diye mi ne geçiyormuş o tarz bi şeyler olabilir bütün kaynak dosyalarınıda veriyolar sanırım youtuber arkadaşlar.kendi stream deckinizi yapmak bayaucuz ve mantikli
hayır yok olsaydı saçma olurdu zaten kasa yanımda ordan kapatabilirimKlavyenizde uyku moduna alma veya bilgisayarı kapatma kısayolu var mı