Bu telefonlardan hangisi mantıklı ve uygun fiayata alma yöntemi

Shourd

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,954
Selam arkadaşlar,
Yeni telefon almayı düşünüyorum ve iki seçenek arasında kaldım: S24 FE mi yoksa S25 FE mi?
Fiyatlar şu an yaklaşık:

S24 FE → ~27.500 TL

S25 FE → ~33.500 TL

Kullanım sürem en az 5–6 yıl olacak. Oyun, sosyal medya, fotoğraf ve genel kullanım için alıyorum.
Düşündüğüm noktalar:

S24 FE: Exynos 2400e işlemci.

S25 FE: Exynos 2400 tam sürüm + buhar odası (soğutma) iyileştirmesi + tasarım olarak daha ince ve hafif.ha birde kamera olarakda hani biraz dhaa iyi ya provisual engine motoru varmış.

Performans farkı tahminimce %10-15 civarı; günlük kullanımda çok büyük fark hissedilmeyebilir ama uzun vadede ısınma ve stabilite açısından fark olabilir.

Sorum:
S25 FE’e aradaki ~6.000 TL fark verilir mi?
Ve ayrıca S25 FE’i daha uygun fiyata almak mümkün mü? Örneğin yaklaşan 11.11 indirimleri, kampanyalar, takas-sertifikalı cihaz seçenekleri gibi yöntemlerle fiyat aşağı düşer mi sizce?
Uzun ömür ve performans açısından hangisi sizin gözünüzde daha mantıklı olur? Teşekkürler.(Chatgpt yazdırdım mobilden zor oluyor yazması)

Son düzenleme:
Selam arkadaşlar,
Yeni telefon almayı düşünüyorum ve iki seçenek arasında kaldım: S24 FE mi yoksa S25 FE mi?
Fiyatlar şu an yaklaşık:

S24 FE → ~27.500 TL

S25 FE → ~33.500 TL

Kullanım sürem en az 5–6 yıl olacak. Oyun, sosyal medya, fotoğraf ve genel kullanım için alıyorum.
Düşündüğüm noktalar:

S25 FE: Exynos 2400 tam sürüm + buhar odası (soğutma) iyileştirmesi + tasarım olarak daha ince ve hafif.

Performans farkı tahminimce %10-15 civarı; günlük kullanımda çok büyük fark hissedilmeyebilir ama uzun vadede ısınma ve stabilite açısından fark olabilir.

Sorum:
Ve ayrıca S25 FE’i daha uygun fiyata almak mümkün mü? Örneğin yaklaşan 11.11 indirimleri, kampanyalar, takas-sertifikalı cihaz seçenekleri gibi yöntemlerle fiyat aşağı düşer mi sizce?
Uzun ömür ve performans açısından hangisi sizin gözünüzde daha mantıklı olur? Teşekkürler.(Chatgpt yazdırdım mobilden zor oluyor yazması)

33kya honor 400 pro 12/512 tavsiye ederim.

Selam arkadaşlar,
Fiyatlar şu an yaklaşık:

S24 FE → ~27.500 TL

S25 FE → ~33.500 TL

Düşündüğüm noktalar:

S25 FE: Exynos 2400 tam sürüm + buhar odası (soğutma) iyileştirmesi + tasarım olarak daha ince ve hafif.

Sorum:
S25 fe de %10 %15lik fark yok.Neredeyse farkı hissetmezsin s25fe şuan mantıklı değil 30k olursa mantıklı olur ancak.S24fe al geç

33kya honor 400 pro 12/512 tavsiye ederim.
Valla hocam güzel telefonda benim samsung almam lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

S25 fe de %10 %15lik fark yok.Neredeyse farkı hissetmezsin s25fe şuan mantıklı değil 30k olursa mantıklı olur ancak.S24fe al geç
Fark var ya o kadar baktım testlerde hemen hemen 10-15 arası çıkıyor s24 plusa görede az ısınıyormuş birde bana uzun süre gitmesi lazım uzun yıllar kulanıcam

Bir kaç şeyde üstündü ve 1 yıl daha yeni. Ele alınınca s25fe daha zarif eğer 33.5 sa düşünülebilir. 32ye s24 seçeneğide var.

Evet hocam s24 de güzel ama bana büyük ekran lazım ya tek seçenek bu gibi
Bir kaç şeyde üstündü ve 1 yıl daha yeni. Ele alınınca s25fe daha zarif eğer 33.5 sa düşünülebilir. 32ye s24 seçeneğide var.

Valla hocam güzel telefonda benim samsung almam lazım

Fark var ya o kadar baktım testlerde hemen hemen 10-15 arası çıkıyor s24 plusa görede az ısınıyormuş birde bana uzun süre gitmesi lazım uzun yıllar kulanıcam
Beklersen ucuzlar s25fe şuan yeni çıktığı için fiyatına değmez.S24fe ile hemen hemen aynı olur yakında.

Bana göre yeni model çıkarmaya değecek bir fark yok s25fe için

Beklersen ucuzlar s25fe şuan yeni çıktığı için fiyatına değmez.S24fe ile hemen hemen aynı olur yakında.

Bana göre yeni model çıkarmaya değecek bir fark yok s25fe için
Valla hocam 33.5 de kötü bir fiyat değil gibi ya bilemedim

eğer samsung tabletin veya saatin varsa alınabilir.
Yoksa bu fiyatlara s25fe saçmalık.
32k ya kadar alınabilir.
ama üstüne honor 400 pro daha mantıklı

eğer samsung tabletin veya saatin varsa alınabilir.
Yoksa bu fiyatlara s25fe saçmalık.
32k ya kadar alınabilir.
ama üstüne honor 400 pro daha mantıklı
Saatim var ayrıca uzun süre kulanıcam ondan samsung alasım var

30k ya server kayıt Xiaomi 15 alabilirsinz
Telefon güzel ama yd almicam uzun yıllar kulanıcam bu yüzden samsung tarzı uzun süre güncelleme vericek bir tel lazım ve en önemlisi ekosistemini kulanıcam

Telefon güzel ama yd almicam uzun yıllar kulanıcam bu yüzden samsung tarzı uzun süre güncelleme vericek bir tel lazım ve en önemlisi ekosistemini kulanıcam
server kayıtta güncelleme sorunu olmuyor.

ayrıca bi akıllı saat uğruna aynı fiyata daha düşük performanslı bir cihaz almazdım şahsi olarak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,789
Üyeler
184,685
Son üye
RacingMotorF
Geri