Bu televizyon alınır mı ?

Bence bilindik bir marka al bir sorun çıktığında muhatabın olacağın kişiler belli attığın markayı ilk defa görüyorum Ps5 o kadar veriyorsan ekrandada bütçe kısmamalısın.

PS5'e hakaret olur. TV için bütçe artır veya artıramıyorsan iyi bir monitör al. LG 4K IPS 144hz monitör dün indirimle 2999 TL'ye düşmüştü.

PS5'e hakaret olur. TV için bütçe artır veya artıramıyorsan iyi bir monitör al. LG 4K IPS 144hz monitör dün indirimle 2999 TL'ye düşmüştü.
Peki4500 tl bütçeye bir tv önerir misiniz?

Peki4500 TL bütçeye bir tv önerir misiniz?
PS5'in hakkını verecek 50 inç ve üzeri TV o bütçede zor. Toshiba 50UA2063DT'ye bakabilirsin ama temel amacı oyun olan bir TV değil. Standart 60 hz VA panel bir televizyon.

Bahsettiğim monitör şu, fiyatı dünle aynı:

PS5'in hakkını verecek 50 inç ve üzeri TV o bütçede zor. Toshiba 50UA2063DT'ye bakabilirsin ama temel amacı oyun olan bir TV değil. Standart 60 hz VA panel bir televizyon.
Hocam Samsung 4K monitör

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

HOcam Samsung bir monitör beğendim samsunf monitör kısmında iyi mi ?

50 inc tv almayı düşünen adama 27 inc monitör mü öneriyorsunuz hocam?

50 inc tv almayı düşünen adama 27 inc monitör mü öneriyorsunuz hocam?
Üstteki mesajımı okuyup sonra itiraz edin hocam.

TV için bütçe artır veya artıramıyorsan iyi bir monitör al. LG 4K IPS 144hz monitör dün indirimle 2999 TL'ye düşmüştü.

Ayrıca bütçesini artırdığını söyleyince 50 inç bir Toshiba TV önerisinde de bulunmuşum. Karar konu sahibinin.

Baktım pek önerilmiyor 4200 bandına çıkarsanız philips tv var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,430
Üyeler
189,265
Son üye
togwinn
Geri