enisberberr
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 2,056
- İsim
- Enis Berber
- İlgilendiği Kategoriler
- Oyun, Ekipmanlar, PC Bileşenleri, Grafik Tasarım
Merhaba sevgili dostlarım,
Öncelikle Hayırlı Sahurlar,
Aklımda bir kasa var ama başka markanın modellerine bakıp karar vermek istiyorum ama nasıl aratacağımı bilmiyorum.
Hatta Abdullah abinin kullanmış olduğu kasada bu tip nasıl aratabilirim bu tür kasaları yada önerebileceğiniz bir kasa var mıdır?
NOT: Bütçe şimdilik belirli değil ama 1200TL yi geçmezse güzel olur Hayırlı
Aklımda bir kasa var ama başka markanın modellerine bakıp karar vermek istiyorum ama nasıl aratacağımı bilmiyorum.
Hatta Abdullah abinin kullanmış olduğu kasada bu tip nasıl aratabilirim bu tür kasaları yada önerebileceğiniz bir kasa var mıdır?
XIGMATEK AQUARIUS PLUS 7x120mm FANLI USB3.0 TEMPER CAMLI MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
XIGMATEK AQUARIUS PLUS 7x120mm FANLI USB3.0 TEMPER CAMLI MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hadi dostlarım önerilerinizi bekliyorumMerhaba sevgili dostlarım,
XIGMATEK AQUARIUS PLUS 7x120mm FANLI USB3.0 TEMPER CAMLI MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com